sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Tipalan helmet - Enchant, Ilpo ja Diandra

Telkkarin laulukilpailut saavat aivan uutta mielenkiintoa, kun siellä esiintyy tuttuja koulumme opiskelijoita. Meillä on korkeatasoinen musiikin opetus ja paljon lahjakkaita opiskelijoita eikä siis mikään ihme, että monet heistä ottavat osaa moniin laulukilpailuihin.

 X-Factorissa saimme jännittää mieheni kanssa useamman kerran Peacockissa yleisön joukossa, kun Enchant oli mukana. Matias antoi meille monta kertaa lippuja ja oli jännä nähdä, miten suoraa lähetystä tehdään.Yleisöllä oli stand up -koomikko Pirjo Heikkilä lämmittelijänä ja ohjaaja antoi yleisölle ohjeita. Me olimme varustauneet kannustuskyltillä, ihme kyllä niitä oli todella vähän ja ohjaaja tuli sanomaan minulle, että nosta kylttiä laulun lopussa, sitä kuvataan. Kylttimme oli kaksipuolinen ja sen teki pyynnöstäni toissa vuoden ylioppilaamme Saara Hynninen. Pojilla oli tiukka kevät, sillä heillä oli kisan kanssa yhtäaikaa vielä yo-kirjoituksetkin. Oli myös mukavaa saada vaihtaa muutama sana Lindan kanssa. Maaliskuussa järjestin miehelleni kotonamme yllärisynttärit, jonne kutsuin hänen sisaruksensa sekä parhaita ystäviämme ja Enchant oli yllätysesiintyjänä. Vieraat tykkäsivät kovasti, etenkin Liisan koira sai raikuvat aplodit :).Enchant mieheni synttäreillä


Viime vuonna sai jännittää oman kylän Ilpo Kaikkosen puolesta Idolsissa.  Karismaattinen Ilpo kävi jo lukioaikana tekemässä MTV:lle telkkariohjelmaa ulkomailla. Hän on esiintynyt mallina ja julkaisi ensimmäisen sinkun Hetken vielä nuori  viime lokakuussa. Ilpo on esiintynyt viime aikoina  kotiseudullaan useamman kerran ja hän opiskelee Helsingissä kulttuurituottajaksi.

Uusin tähti oli tänään Idolsissa esiintynyt  chileläistaustainen Diandra "Didi" Flores, jonka lauluesitys Christina Aguileran esittämästä kappaleesta Hurt oli aivan huikea. Didi opiskelee Lahden konservatoriolla. Toivottavasti häntä äänestetään, niin että hänet nähtäisiin finaaleissa. Minä ainakin lähetin tekstarin Didin äänestysnumeroon :). Monta kertaa tuli näitä muita äänestettyä ja heitä kaikkia olen myös tsempittänyt tekstareinkin.

Ensi viikkoa odotellessa :)

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Olipa komea poikaporukka... En pahakseni pistäisi minäkään saada tämmöinen synttäriylläri :D
Itse olen ihan pihalla televisio-ohjelmista. Viime kevään jälkeen olen katsonut "Täydelliset naiset" olikohan kahdeksan jaksoa ja muistaakseni yhden elokuvan. Nimeä en muista, hyvä oli kuitenkin...

Pauska kirjoitti...

:-) ja älyttömän mukavia kaikki tyynni.