perjantai 23. maaliskuuta 2012

Kauhea kankkunen II - siis elokuva :)

Juu,  tämänpäiväinen otsikko ei saa johtaa ketään harhaan, meikeläinen ei käytä alkoholia eikä näin ollen ole koskaan kokenut kankkustakaan. Ostin miehelleni nimpparilahjaksi blurayn Kauhea kankkunen II, jota alamme ihan justiinsa katsoa rankkaakin rankemman työviikon jälkeen. Ykkösosa oli todella hauska ja paikoin aivan hillitönkin, joten nyt aion ottaa rennosti tämän illan ihan telkkarin ääressä ja sitten pitkällä koiralenkillä illemmalla. Mieheni keitti synttärilahjallaan itselleen cappucinon ja minä otan mehulasin ja pientä naposteltavaa, jota jäi yllin kyllin mieheni synttärijuhlista viime lauantailta ja sitten rentoutumaan sohvalle.
Yo-kirjoitukset ovat ohitse ja korjatut, maanantain koe tehty ja monistettu ja huomenna sitten loppujen kokeiden viilaaminen ja sunnuntaina ihanat opiskeluaikaiset ystävät tulevat kylään ja agilityillään yhdessä. Kerrassaan mukava viikonloppu tiedossa :)

                                                                    Mukavaa perjantaita  ja viikonloppua kaikille lukijoillekin :)

J.K. Eipä ollut oikein erikoinen elokuva. Odotin huomattavasti paljon enemmän sen ykkösosan perusteella, joka oikeasti oli hauska. Tässä ei harmi kyllä kovin paljoa naurattanut.

Ei kommentteja: