maanantai 30. huhtikuuta 2012

Juhlapäivä

Ihminen osaa olla toiselle ilkeä; ihminen osaa pilata niin monen ihmisen elämän vain sillä, että ajaa omia päämääriään muista ja heidän tunteistaan piittaamatta, vaikka olisi kuinka väärässä - hän ei aina edes ymmärrä olevansa väärässä. Ihminen pystyy käyttämään muita välikappaleina ja alistamaan ja uhkailemaan muita. Tällainen ihminen on kaikkivoipainen ja hänellä on oikeus erityiskohteluun, empatia on hänelle tuntematon käsite.


Tänään minulla on juhlapäivä ja ilon päivä. Vihdoin sain tänä aamuna puhelimella kauan odottamani ja toivomani uutisen, kyyneleet tulivat silmiini ja tärisin hetken. Uskomattoman rankka kevät on takana ja juon tänään  simamaljan ja olen onnellinen, niin hyvin onnellinen, sekä itseni että minulle rakkaiden ihmisten puolesta <3.   Hyvää vappua teille kaikille!10 kommenttia:

Preferita kirjoitti...

Niin totta! Olen iloinen puolestasi, mikä onnellisuuden aiheesi sitten olikin. Tekstistäsi kävi hyvin ilmi, että rahalla ei voi ostaa sitä, mitä ihminen todella tarvitsee ollakseen onnellinen ja tyytyväinen.

Johanna kirjoitti...

Lämmin ajatus sinulle. Toivotan ihanaa ja muistorikasta vappuaaton juhlapäivää, joka jostain syystä on sinulle ja läheisillesi siis ihan erityisen tärkeä :)

Pauska kirjoitti...

Kiitos, todellakaan rahalla ei voi kaikkea ostaa ja onneksi oikeus voittaa, ihan sananmukaisesti.

Pauska kirjoitti...

Kiitos Johanna :)

Mukavaa vappua myös teille!

Tuija www.muotisalonki.com kirjoitti...

Meille kilteille ihmiselle on vaikeaa tunnistaa ilkeyttä ja pahuutta. Yritämme sadoin perusteluin todistaa itsellemme, että kanssaihmisellä on oikeus ja syy käyttäytyä kuten hän käyttäytyy. Siksi jo se että tunnistat ja huomaat että toinen on paha ja itsekäs, jo se huomio on voitto sinulle. Et voi toista muuttaa mutta voit lentää pois ja ylemmäs. Ja nauttia omasta elämästäsi ja kevätvapusta!

Pauska kirjoitti...

Kiitos Tuija. Huolestuttavinta on ollut seurata sivusta ja todeta, että välillä virkamiehetkin ovat näyttäneet olevan vietävissä.....
Mutta tänään ja huomenna nautitaan, sydän on pitkästä aikaa kevyt ja on hyvä olo.

Marjukka kirjoitti...

Hauskaa vappua teille, Pauska, ja olen iloinen, että asiasi kääntyi hyvään suuntaan. Epävarmuus on hyvin raskas asia kantaa. Nautihan vapusta ja vapaapäivästä! : )

Pauska kirjoitti...

Kiitos samoin ja kiitos kommentistasi! Mikään ei ole niin raskasta kuin epätietoisuus.

Anonyymi kirjoitti...

Moi,

Taisi siis oikeus voittaa! Terveiset Zumille!

Pauska kirjoitti...

Joo, tällä kertaa :) Zumi kiittää ja kuittaa ja meiltä kotiväelle & Pepille terveiset myös :)