torstai 31. toukokuuta 2012

Synttärilahja: Conquest-hoidossa

Sain ystäviltäni synttärilahjaksi conquest-hoidon läheiseen Pirjo Sollon Hellät kädet -yritykseen. Meeri Lappalaisen rekisteröimä Conquest on uudehko hoitomuoto, joka kohottaa ja korjaa kasvot sekä mielen, kiinteyttää ja rentouttaa sekä laittaa aineenvaihdunnan liikkeelle. Lihakset kiinteytyvät  ja jopa ihonväri vaalenee. Ryppyjäkin saa pois. Hoidolla on saatu tuloksia myös halvautuneille sekä esim. huminasta tai tinnituksesta kärsiville ja siinä  käytetään hyödyksi  mm. reikiä ja akupainantaa sekä energiavirtoja.

Conquest alkaa niska- ja hartiahieronnalla, potilas istuu tuolilla. Sitten käydään selinmakuulle ja laitetaan peitto päälle. Seuraavaksi hierotaan sormet ja jalat. Ihmeellisen rento olo alkaa levitä koko kehoon. Jalat tulevat ihan veltoiksi ja raskaiksi ja ne jotenkin valahtavat aina vielä rennommiksi. Hengitys syvenee ja tulee hyvän rento olo. Monet nukahtavat hoidon aikana, itse olin koko ajan valveilla, mutta kävin melkein horroksessa. Omaa rentoutumistani vaikeutti todella kipeä ristiselkä, välillä piti hakea asentoa ja koukistella jalkoja, jotta selkään ei olisi koskenut niin paljon. Vatsa käsiteltiin myös hellästi. Taustalla soi mukava rentouttava musiikki, jossa oli luonnonääniä, veden solinaa ja lintuja. Kasvoja hoidettiin pisimpään ja ne rentoutuivatkin täydellisesti. Lopuksi Pirjo käsitteli purentalihakset, jotka olivat todella kipeät. Niitä ei ole minulla kertaakaan hoidettu mitenkään, joten ei ihmekään, että hieman teki kipeää.

Conquest saa aineenvaihdunnan liikkeelle ja sen jälkeen pitääkin juoda loppupäivä paljon. Oli huima tunne tuntea energiavirtaus, esimerkiksi polvia alkoi aivan yhtäkkiä kuumottaa todella paljon.  Vaatteita ei riisuta, korut ja kellot otetaan pois. Hoito kestää 1,5 tuntia ja maksaa n. 60 euroa.

Syksyllä menen hoitoon uudestaan, sen verran mukava kokemus se oli. Lopuksi lainaus Pirjon sivustolta Hellät kädet


"Rasittuneisuus ja kivut, tilapäiset tai pitkäaikaiset sairaudet jättävät jälkensä kasvoihimme. Voimme pehmentää kasvojen jäykkiä ilmeitä ja kiinteyttää veltostunutta ihoa ilman plastiikkakirurgin veistä – turvallisesti.  Menetelmällä pystytään kohentamaan ulkonäköä luonnollisesti ilman kemikaaleja ja sähköisiä laitteita. Käsittely on todettu erittäin miellyttäväksi! Hoito käsittää myös huolellisen niska- ja hartiaseudun käsittelyn, jalat, kädet ja vatsan sekä purentalihakset.
Rypyt ja uurteet madaltuvat tiettyyn rajaan asti tämän käsittelyn johdosta – lopputuloksena virkeä, seesteinen ja energinen olotila – joka näkyy!"

Tästä linkistä löydät Suomen Conquest-osaajat


           Kiitokset Sedelle, Krisselle ja Opskalle ihanasta lahjasta!


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vaikuttaa houkuttelevalta!

Pauska kirjoitti...

Kannattaa kyllä kokeilla :)

Johanna / Omamaamansikka kirjoitti...

Tätähän pitää kokeilla! Pitääkin tutkia löytyykö meiltä tällaista palvelua. Kyllä kunnon hieronta on aina paikallaan. Sait ystävältäsi ihanan lahjan.

Pauska kirjoitti...

Veikkaan, että tämä on ihan suomalainen juttu, kun tutkin taustoja. Lahja oli kyllä todella upea :)

Johanna kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta. Kävin kevät-talvella kolme kertaa kalevalaista jäsenkorjausta opiskelevan luona hoidossa ja oli kyllä ihana tunnelma sielläkin. Luin tuon juttusi ja samantien tuli fiilis että johonkin on päästävä itsekin... Lähden viikonlopuksi auttamaan ystävääni lakkiaisten järjestelyissä. Siitä tiskivuoresta seviytymispalkintona voisinkin varata hemmotteluhoidon itselleni :)
Ajelen siitä teidän ohi Hyvinkäälle huomenna ja sunnuntaina takaisin. En tiedä miten tiukasti joudun töihin... Laitan viestiä jos jää yhtään aikaa, olisipa kiva nähdä :)

Pauska kirjoitti...

Kalevalaista olen kovasti kuullut kehuttavan ja saatanpa kokeilla sitä Suomussalmella, sillä sillä suunnalla on kuulemma joku taitava.

Me ollaan koko sunnuntai kotosalla ja pakataan autoa. Jos et meille asti ehi, niin mennään vaikka Karismaan kahville, oisi kyllä kiva tavata, ihan aikuisten oikeesti :)
Mukavia lakkiaisia teille, me lähetään sukulaispojan juhliin Tampereelle. Miepä laitan siulle puhelinnumeroni meilinä :).