tiistai 16. heinäkuuta 2013

Illanvietto kälyllä

Kävimme kälyni luona viime viikolla illanvietossa. Lankoni on rakentanut pihamaalle vuosia sitten aivan upean grillikatoksen omista puista ja sen suojissa grillasimme ensin makkaraa. Miehelleni kevyttä, lihaisaa Wilhelmiä tms. ja meille muilla Hiillos-makkaraa. En tykkää yhtään mistään A-luokan lihaisesta makkarasta, inhoan sen narskuntaa :D.Kattaukset

Taitavasti tehdyt salvokset


Karhu somistaa lattiaa


Annokseni


Koirat odottelivat kiltisti aitauksessa
Sitten Roosa paistoi meille  ison kasan rapeareunaisia, herkullisia muurinpohjalettujaMuistelimme myös vajaan kymmenen vuoden takaista lettujen syöntiä. Kummipoikani paistoi letun ja totesi letun kuumaksi. Niinpä hän keksikin heittää kuuman letun nopeasti minulle ja sanoen "Pauliinalle lettu!". Kädethän siinä paloivat. Muistaakseni nakkasin letun kankaalle :).

Herkuttelun jälkeen menimme sisään ja pelasimme pareittain erän lempipeliäni Cluedoa. Meillä mielestäni ollut vielä aivan tarkasti kaikki vaaditut kortit selvillä, kun  parinani pelannut Lilja halusi mennä arvaamaan - ja kappas  - arvaus osui oikeaan ja voitimme pelin :)


Marjaana Punakulta ampui pistoolilla aulassa :)


Kiitokset mukavasta illasta sukulaisille!

4 kommenttia:

Dahlia kirjoitti...

Onpas kivoja hyvän mielen kuvia :)

Lady of The Mess kirjoitti...

Kivoja kuvia - ja ne kerrat kesässä, kun minä syön grillimakkaraa, pitää sen makkaran olla kunnon rasvalta tirskuvaa, nams;)

Pauska kirjoitti...

Kiitos :) vähän sellaisia räpsyjä, kun en ole mikään kovin taitava kuvaaja. Toivottavasti tunnelma ja langon taitavuus hirsijutuissa välittyivät kuitenkin :).

Pauska kirjoitti...

Niin pitää, meistä kukaan ei ies koskenut mieheni makkaraan ja grillissäkin ne laitettiin visusti erilleen :D.