tiistai 14. tammikuuta 2014

Puy du Fou osa 3 Lintujen tanssi - kerrassaan mieletön esitys

Paras esitys mielestäni oli lintujen tanssiaiset "Le bal des oiseaux fantômes". On vaikeaa tajuta, miten ne linnut oli koulutettu niin hienosti toimimaan sekä yksin että ryhmissä.  Kouluttajat heiluttelivat ketjun päässä olevia palloja ja linnut tarrautuivat niihin kiinni. Liekö kyse metsästysvietistä, metsästykseen lintuja on käytetty jo pitkän aikaa. Linnut metsästävät mm. toisia lintuja ja jäniksiä. Tämä esitys oli noussut aivan huikealle tasolle edelliskertaisesta. Lintuja oli enemmän ja etenkin isoja lintuja oli nyt mukana paljon. On huikea tunne, kun korppikotka tai kotka (tai joku muu iso lintu, en ole ornitologi) lentää muutaman kymmenen sentin päässä siivet levällään pään ylitse. Esityksen aikana pitää pitää ruoat piilossa ja siihen on kyllä selkeät perusteet.

Katsomoja oli kaksi vastakkain ja esitys oli siinä välissä. Linnut lentelivät ympäriinsä ja osa niistä tuli taivaalta sellaisesta isosta pallosta, josta niitä laskettiin irti. Puy du Foussa on viitisensataa lintua, n. 80 eri lajia.
Esityksessä oli muutama ihminenkinOlikohan tämä caracara, hassu tanssiva veikko, joka jäi mieleen jo ensimmäisellä kerralla.

UPEA ilmestys!


Taivas täynnä lintuja
Vilkaisepa videota, niin saat jonkinlaisen käsityksen tästä huikeasta esityksestä!

Ei kommentteja: