keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Koiranelämää - a little "surprise"

Koiranomistaja, oletko joskus nähnyt, kuinka koirasi pitävät bakkanaaleja. Meillä taisi sellaiset olla aamupäivällä... Tavaroita oli kiikutettu olkkarin sohvan taakse, lisäksi oli parit pissit lattialla - taisi tulla vähän jano herkuttelun jälkeen.
Mekö muka? Who - us? Mehän vain oltiin päikkäreillä koko aamupäivä.... :)Pitänee varustautua jo etukäteen Canicurilla mahdollista ripulisettiä varten.

Mieheni tuli kotiin pari tuntia ennen minua ja koti oli siivottu (kiitos rakas), kun minä ehdin kotiin.

Opetus: varmista vielä kerran, että roskisvaunu on ihan kiinni. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun tavaroita on levitelty (av Miila?), mutta yksi pahimmista - ellei pahin siivo, jonka salaperäinen "kulkija" on aikaansaanut.

2 kommenttia:

Ute Lias kirjoitti...

Voi kun osaavat uskottavasti esittää viattomia päivänokostelijoita. Ei varmaan ollut kiva siivota, mutta pakko silti nauraa mielikuvalle koirien villeistä bakkanaaleista!

Pauska kirjoitti...

Miila oli painellu suoraan eteiseen eikä ollu näyttäytynyt ja paskojaiset jatkuivat yöllä, vaikka yhentoista jälkeen kaikki tekivät iltalenkillä tarpeensa. Kekkerit niillä on kyllä ollut, tosin kahvinporoista ei kauheesti herkkua irtoa ;).