keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Marineland Mallorca osa 9

Marineland  Palma Novan lähettyvillä oli aika iso pettymys. Mainokset antoivat ymmärtää paljon enemmän kuin mitä paikan päällä oli. Itse alue oli aika pieni, sisäänpääsymaksu oli muistaakseni 25 euron luokkaa. Siellä oli hylkeitä, pingviinejä ja erilaisia kaloja, lintuja sekä matelijoita nähtävillä. Typerintä oli se, että siellä oli show-esityksiä, joiden ajankohdat olivat niin kaukana toisistaan, että emme nähneet järkeväksi jäädä odottamaan delfiinien esitystä papukaijashown jälkeen. Olimme puolen päivän aikaan portilla ja delfiiniesitys oli juuri loppunut.



Papukaijaesitys oli ihan kiva ja viihdyttävä, kaikenlaisia temppuja ne osasivatkin tehdä! Pienten lasten kanssa on varmasti ihan nähtävyys ja jos olisimme odottaneet sen vajaan kolme tuntia, niin olisimme nähneet delfiinitkin. Tässä kuva-antia akvaariosta, hyljealtaalta ja papukaijashowsta.




Tämä se on hupaisanmallinen otus

Tämä pikkukaveri ei osannut päättää, hypätäkö vai ei. Se notkui vartin verran tuossa kivellä

Muistuttaa meitä :)

Hieno esityspaikka papukaijoille


Pikkupätkiä itse esityksestä








Jos aiot mennä Marinelandiin, niin ole aamulla liikkellä ja omat eväät on ihan hyvä olla mukana. Maksusta pääsee tutustumaan lähemmin delfiineihin.




Ei kommentteja: