torstai 14. helmikuuta 2013

Nokkissuffle "valloitti" penkkarit :)

Upeat abiturienttimme järjestivät ihanan abigaalan koulullamme tänään. Eilen illalla he koristelivat koulun tyylikkäästi ja ripeästi ruusukonvan jälkeen. Ehdimme kaikki hyvissä ajoin ulos ennen hälytysten päällemenoa.

Tänään oli sitten juhlan vuoro. Teemaksi oli valittu pariskunnat ja monenmoista eläin- ja ihmishahmoa kipitteli koulumme käytävillä: parikin Super Mariota, Ihmeperhe, Gandalf upeassa harmaassa asussaan, elefantteja, Dumle-miehiä, joista toiselta sainkin Dumlen, Supermies, pari Pikachua jäätelöä tarjoileva pingviini - kiitos Oona-Marialle jätskistä :) sekä Karhukopla.

Gaala alkoi Lassen tekemällä upealla abivideolla, jossa tähteilivät mm. Max, Sara, Leo, Tanja, Ruska, Niilo ja Christian koulussamme, Saksalan uimahallissa ja milloin missäkin Gangnam stylen malliin. Kolme kaveria viskoi lunta lapiolla Maxin niskaan videon alkupuolella :). Kiitos Sonja linkistä :) Seuraavaksi tuli perinteiset laulut opettajista ja laulujen lomassa jaettiin kaikenlaisia palkintoja ykkösille ja kakkosille. Hauskinta oli mielestäni mopoautoilijoiden parkkeerauskilpailu pienillä lasten autoilla, jonka yksi tyttö voitti. Opiskelijat olivat ryhmitelleet opettajat pareiksi, olin ainoa, jolle omistettiin kokonainen laulu blogini nimen mukaan Pauskan elämää sävelellä Karhun elämää. Laulu kertoi etupäässä blogistani ja wilmaviesteistä. Lopussa oli hauska ja mieluisa yllätys, sillä osa musaluokan tytöistä soitti mieheni säveltämän Nokkissufflen ilman säestystä ja yleisö innostui mukaan taputtamaan rytmikkäästi. KIITOS <3!


Veera oli mukana soittamassa :)
Aivan ihana oli viimeinen laulu Puuttuvat palaset, joka oli tehty Robinin biisiin. Se kertoi neljästä kieltenopestamme. Lopuksi arvon abiturientit lauloivat R-E-I-S-K-A  -laulun Tapsa Kansan RAKAS-sävelellä ja sen jälkeen me opet haitarisäestyksellä perinteisen laulun, jonka sanat menevät näin:
"Tämän koulun abit ovat hilu, hilu, lei, tämän koulun abit ovat hilu, hilu, lei, punaisia potria huh, hah, hei, punaisia potria, huh, hah, hei. Toisen koulun abit ovat hilu, hilu, lei kuivuneita otria huh, hah, hei, kuivuneita otria huh, hah, hei." En tiedä, miten vanha tämä laulu on, sanoista ja kansansävelmätyylisestä melodiasta päätellen viime vuosituhannen alkupuolelta. Keskustelimme opettajien kanssa tuosta otrasta ja meikeläiselle savolaisena sen merkitys on aivan selvä eli ohra, mutta Hämeessä sillä voi toki olla joku muukin merkitys :).

Sitten päivän kuvakavalkadi:

Ihmeperhe - suoraan Amerikasta

Banaanit, joiden naamojen väri meni jostain syystä valkoiseksi :-(
Kuvakollaaseja, kuvat on otettu iPhonella, joten laatu ei valitettavasti ole kovinkaan hääppöinen.
Kakkoset pukeutuvat vauvoiksi ja tässä muutama esimerkki :)

Kiitokset erityisesti 3E-luokalleni näistä kahdesta ja puolesta vuodesta, osan teistä tapaan preppaustilaisuuksissa ja kaikki sitten lakkiaisharjoituksissa toukokuussa. Lukuintoa kaikille ylioppilaslakkia tavoitteleville :).
4 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Ids inte ens berätta hur många år sedan det var min tur...men vi har abi-träff i år :D

Pauska kirjoitti...

Måste räkna och resultatet blev hela 28 år! Ändå känns det som om det var för minst 15 år sedan, en sån kyla hade vi då. Vi håller på att ordna klassträff med allra första klassen från år 1973 :). Abi-träff borde vi också ha nån gång :)

sonja kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=Dzk_gQrZ2n0 :)

Pauska kirjoitti...

Kiitos Sonja <3