torstai 18. heinäkuuta 2013

Ostosretki Ouluun

Toripolliisi vahdissa

Jokunen viikko sitten teimme päivän ostosretken Ouluun ja kävimme samalla ystäviä tapaamassa. Mieheni sai videokameransa postissa ja huomasi heti tarvitsevansa siihen tehoakun. Nettitutkailun jälkeen totesimme, että näppärintä on hakea se Oulusta Verkkokaupasta. Langolle ostettiin samalla reissulla kovalevy ja kävimme myös Erätukussa, jossa oli teknisiä paitoja alennuksessa. Ostin myös retkille sopivan teräspannun kahvinkeittoon ja kevyen anorakin, jossa on näppärä itikkaverkko, joka vedetään vetoketjulla naaman suojaksi.

 Sitten kävimme syömässä lohikeitot Limingantiellä lounasravintola Tavernassa, jota voi suositella erittäin lämpimästi. Tarjolla oli hyvää ja edullista kotiruokaa ja erinomainen salaattipöytä. Paikan omistajat vaihtuivat kesäkuun lopussa ja toivotaan, että sama linja jatkuu. Paikka oli suosittu - eikä ihme - niin maukasta ruoka oli. Seuraavaksi ajelimme torille, jonne olin sopinut Toripolliisi-patsaalle treffit lapsuudenystäväni ja luokkatoverin kanssa. En ollut nähnyt häntä sitten lukion, sillä teimme veivät aivan eri puolille Suomea. Oli oikein mukava nähdä pitkästä aikaa, muistella lapsuuden ja nuoruuden tapahtumia sekä kertoa kuulumiset. Pian pääsemme näkemään uudelleen ekaluokan luokkakokouksessa Iisalmessa puolentoista kuukauden päästä.

Mieheni sai idean käydä Polkupyörätukussa, joten sinne siis seuraavaksi. Sieltä löytyi sopiva testivoittaja Insera-hybridipyörä, joka onkin ollut todella ahkerassa käytössä. Vielä pitäisi saada jostain lepuutustanko, sopiva satula ja pehmustetut housut on jo hankittu :). Minä käpyttelin InterSportiin katsomaan vesijuoksuvöitä ja löysinkin sellaisen paloista koostuvan mallin, jollaista en ollut ennen nähnyt. Se vaikutti sen verran kätevältä, että päätin ostaa sen ja hyvä se on ollutkin ja menee pieneen tilaan kassissakin.

Illan lopuksi kävimme entisen opiskeluaikaisen kämppikseni luona iltakahvilla ja  tietty vaihdoimme kuulumiset. Meillä oli oikein mukava reissu, onneksi olemme löytäneet aivan erinomaiset koirahoitajat, jotka käyvät lenkittämässä ja ruokkimassa koiramme ja pitävät niille muutenkin seuraa.
Ei kommentteja: