sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Kymmenen asiaa, joita en ole koskaan tehnyt

1. En ole koskaan lasketellut.
En lue lasketteluksi sitä, kun lapsina hiihtolomalla sananmukaisesti eksyimme isän kanssa Puijolla Antikkalan laskettelurinteeseen ja tulin puusuksilla syöksylaskua rinnettä alas. Vesi vuoti silmistä ja jossain vaiheessa muistan ajatelleeni, että "nyt kun kaadun, niin ehkä selviän hengissä". Onneksi olimme koulussa opetelleey, miten kaadutaan oikeaoppisesti ja vedin itseni nurin. Se oli aika traumaattinen kokemus.


2. En ole koskaan ollut vuoristoradassa.
En pidä yhtään vauhdista enkä mistään 4D-jutuista. Nykyään en enää pysty edes laskemaan vesiliukumäkeäkään, mikä harmittaa. Pelkään kovia vauhteja, olen mamo :).

3. En ole koskaan ollut humalassa (tai edes ryypännyt).
Alkoholia olen maistanut tai juonut tasan kolmesti. Kahdesti ehtoollisella viiniä ja kerran opiskeluaikana tutut huijasivat, että lasissa on vettä. No ei ollut, vaan juoma maistui tosi väkevältä. Olutta en ole myöskään juonut enkä viiniä kuin ne kaksi jo mainittua kertaa.

4. En ole käynyt Euroopan ulkopuolella.
Näillä näkymin en taida koskaan mennäkään. Muslimimaat eivät innosta ja helteestä en ole koskaan pitänyt. Amerikka ei minua sinällään kiehdo sekään. Euroopassa olemme käyneet 27 maassa, vielä on Länsi-Euroopassa jokunen maa käymättä, idässä enemmänkin ja ne taitavat jäädä käymättäkin. Pidän enemmän ns. turvallisilla vesillä liikkumisesta.

5. En ole koskaan meikannut.
Ei ole ollut tarvetta ja luulen, että se on yksi syy siihen, miksi minua yleensä luullaankin paljon nuoremmaksi kuin mitä olen. Ryppyjä ei ole kasvoissa vielä juurikaan näkynyt.

6. En ole koskaan juonut kahvia.
Ei ole ollut tarvetta tätäkään tehdä. Teetä olen pakosti juonut kolmesti enkä pitänyt siitä yhtään. En kauheasti edes pidä kahvin hajusta. Junaemäntänä ollessani aamuviiden kahvin haju suorastaan etoi joskus.

7. Ole koskaan savustanut kalaa savustimellamme.
Savustus on aina ollut mieheni juttu, teoriassa kyllä tiedän, miten se tapahtuu.

8. En ole syönyt rapuja, etanoita tai ostereita.
Olen melko epäluuloinen syömäri, katkarapuja söin ensimmäistä kertaa Norjassa, kun olimme kylässä. Siellä opin kuorimaan ne. Rapuja en haluakaan syödä. Ei tunnu kivalta, kun elävä olento keitetään. Etanat ovat jotenkin limaisia ja osterit myös. Perusruokaa meikeläiselle :).


9. En ole koskaan rullaluistellut tai -hiihtänyt.
Miehelläni on molemmat välineet, vauhdin hurma ei kiehdo, joten liikun mieluummin pyörällä tai jalan.

10. En ole koskaan tyhjentänyt keskuspölynimurin pölypussia.
Sekin on mieheni homma :).

Yllättävän vaikeaa näitä oli miettiä, sillä en halunnut kopioida jo lukemiani juttuja. Kaveribloggarit, kertokaapa te vuorostanne omista tekemättömyyksistänne.Ei kommentteja: