keskiviikko 1. toukokuuta 2013

New Blog Love -tunnustusSain tunnustuksen Aikuisen naisen buduaari -blogin Merjalta. Kiitos siitä Merjalle kovasti, se lämmitti kovasti mieltäni, sillä näitä ei kovin usein meikeläisen kohdalla satu eikä ole sattunut aiemminkaan :)

Tunnustuksen ohjeet: Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka tunnustuksen sinulle antoi. Valitse viisi ihanaa bloggaajaa ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa. Näin voimme auttaa uusia bloggaajia eteenpäin ja ehkä juuri sinä löydät uuden ihanan blogituttavuuden.

Olen tavannut kaikki muut blogien pitäjät viimeistä lukuunottamatta ja suosittelen lämpimästi tutustumista heidän blogeihinsa, osa näistä ei ole uusia blogeja, mutta kaikki ansaitsevat tämän tunnustuksen.

Soisin siis teidän tutustuvan seuraaviin kivoihin blogeihin:

Sylikoira Fifi  alakoulussa olevan sukulaistyttöni mukava blogi Fifi-koirasta

Tule joulu kultainen veikeitä kielikuvia ja hauskoja juttuja,  joulusta pitävän ystäväni blogi

Fab Forty Something  tuttavani erittäin laadukas ja kiva blogi vaatetuksesta ja monista muistakin jutuista. Blogi siirtyi vasta Evita-lehden alle, joten se sopii siinäkin mielessä tälle listalle.


XL elämää ihastuttava blogi, jossa on vaatteiden lisäksi kaikennäköisiä postauksia, etenkin teatterijutut kiinnostavat minua

Oma maa mansikka valtameren takana asuvan suomalaisnaisen suurenmoinen blogi, jossa on paljon juttuja aivan toisenlaisesta kulttuurista
Tervetuloa lukijakseni Riikka!

6 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Tusen tack Pauliina, har aldrig fått sådana här finheter <3

Om du orkar skulle jag gärna lära mig ett lättare sätt att göra hälar :)

Pauska kirjoitti...

Det förtjänar du! Får så mycket glädje av din rentav skrattretande roliga blogg :). Jag stickar bara helt normalt och sen tar hälften av maskor skilt och fortsätter på samma sätt som du (förstärkta hälar). Sen när det är dags för hälen så stickar jag ihop maskorna nr 5&6 och fortsätter tills jag kommer till maskorna 5&6 på samma sticka. Jag har alltså alla maskor på en sticka. Sen stickar jag dem ihop och vänder strumpan. När jag kommer till maskorna som stickats ihop så vänder jag och stickar ihop nr 4&5. Vänder igen osv. Alltså de maskor som finns i ändorna av stickan får stanna där. Vet inte om jag kunde förklara förståeligt :D. Lite svårt, men lovar visa nästa gång vi träffas. Hittade ett annat, mera komplicerat sätt men bilserna var bra
http://brinn.typepad.com/brinn/2007/01/att_sticka_en_h_1.html

Lady of the Mess kirjoitti...

Onnittelut tunnustuksesta - ja ansaitusta sellaisesta! Ja oikein mukavaa vapunpäivän iltaa. Tuolla sinun suosikkiesi joukossa on muutama minunkin lemppariblogini - hyvä maku meillä;)

Johanna kirjoitti...

Kiitos, Pauska! Mulle tuli nyt kyllä huikeat paineet :) Oletpas ihana. Kiitos vielä.

Pauska kirjoitti...

Kiitos samoin :). Paljon on hyviä blogeja, joita voisi mainita - kuten Sinunkin :)

Pauska kirjoitti...

Ole hyvä vain, blogisi antaa ihanan tuulahduksen monista suomalaisille tuntemattomista asioista ja jokainen juttusi on kiva ja aiheet ovat usein erikoisia. Kannattaa tutustua :)