lauantai 18. kesäkuuta 2011

Agilityä

Eilisilta ja loppu viikonloppu kuluvat tiukasti agilityn SM-kisoissa. Tuttuja shelttikoirakoita on niin paljon, hurjasti jännitettävää sekä omien kasvattien että Frisbeen ja Kovun pentujen seuraamista.
Pilvet kiertelevät Rakokiven yllä, mutta onneksi tähän asti on tullut vain muutama pisara vettä.
Tutuista Frisbeen pennut Aada, Pusu, Hilma ja Tirri suoriutuivat sangen hyvin omista radoistaan. Eetun (meijän Ritan ja Anninan Maxin pojan) ankkuriosuus on vasta illalla tämän päivän 4. viimeisenä, joten jännitys säilyy loppuun asti. Ritva ja Matti antoivat eilen ihanan synttärilahjan, pellavaisen vehnätyynyn, jonka lämmitin illalla ja se helli mukavasti hartioita. Kiitos lahjasta, joka oli todellinen yllätys ja mukana tullut shelttikortti todella kaunis.

Viikonloppuun kuuluu vielä Jukolan viestien seuraaminen. Suureksi harmikseni aiemminkin epäluotettavaksi osoittautunut digivideomme ei tallentanu Liitto-Lehdistö -pesisottelua, joten se jäi sitten näkemättä. Kummassakin joukkueessa oli runsaasti Sotkamon miehiä.

Last night I was following Finnish agility championships here in Nastola or to be exact class 3 competition. Today our Rita's and my friends' puppy Eetu (aged four) will be anchor in the team of Finnish Shetland sheepdog association. The team is now fourth so it will be exciting!

Ei kommentteja: