sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Naisten messuilla Lahdessa

Joogaesittelyä
Käväisinpä ennen rallitoko- ja agilityharkkoja pikaisesti Lahdessa Naisten messuilla messukeskuksessa ja olipa hyvä käynti. Naisten messuja järjestetään Lahden lisäksi ainakin Turussa, Helsingissä ei käsittääkseni vielä ole näitä messuja.

Esillä oli kauneudenhoitotuotteita ja todella paljon koruja, jotka kiersin kaukaa. Mukana oli terveystuotteita, erilaisia vaatteita ja kenkiä, kirjoja, taidetta, ruokaa ja hoitomaailmassa sai teetättää itselleen kaikenlaisia hierontoja, reikiä ym. Ehdin paikalle 1000 ensimmäisen joukossa ja sain pienen tuotekassin, jossa oli Novelle-juoma, Myllyn Paras tumma makaronipussi, Samarinia, erilaisia lahjakortteja sekä Tena Lady -näytepakkaus :). Aivan ovensuussa oli esillä kauniita huopatuotteita ja ostinkin viidellä eurolla oheisessa kuvassa olevan kauniin, punaisen korun.


Huopakoruja

Mueve! Clubin esittelijä kertoi heidän valikoimastaan ja siitä, että Kimppadiilissä on nyt edullinen tarjous, jossa yhden liikuntakerran hinnaksi tulee vain neljä euroa, joten ostin juuri tuon diilin ja se näkyy toteutuvan :).  Lahteen on myös avattu uusi PilatesLahti, jonka omistaja oli esittelemässä pilatesta. Pitääkin ottaa Tarjaan yhteyttä ja jatkaa taas kevään jälkeen pilatesta, sillä se auttaa selkää pysymään kunnossa. Luentolavalla oli englanninkielinen joogaesittely ja joogakin tekee alaselälle hyvää.

Myynnissä oli myös kovasti MBT-kenkien näköisiä lenkkareita, samanlaiselta keinupohjalta nekin näyttivät. Kävelen vielä monet kesät nykyisillä kengilläni, tosin lenkkarit ehkä hengittäisivät enemmän ja nuo olivat hinnaltaan MBT-kenkiä hieman halvempi, hiukan alle 200 euroa.

Kalevalaiset jäsenkorjaajat tekivät vartin hoitoja, mietin hetken alaselkäni manipulointia, mutta koska minulla on käynti omalla fyssarillani Ainolla taas ensi viikolla, niin päätin odottaa sitä. Aino laittaa taas selän kuntoon, pitäisikin muistaa tehdä taas muutamia pilatesliikkeitä, niin selkä ei kipeytyisi niin kovin.Suklaita ja lakritseja olit totta kai myynnissä, samoin pehmisjäätelöitä. Hallissa oli myös kahvila, josta olisi saanut ostaa tuotteita.


 
Seuraava ostokseni oli amerikkalainen erittäin pehmeä Snooz Anytime tyyny, joka vaikutti hyvältä eikä niin kovalta kuin Ostostelkkarissa myynnissä oleva samantyylinen tyyny. Mieheni testaa tuossa sohvalla tyynyä paraikaa ja hyvälle kuulemma tuntuu. Tyyny on säädettävä ja sen sisällä on mikrorakeita, jotka eivät ime kosteutta itseensä ja tyyny on myös antiallerginen - se ei kerää pölypunkkeja eikä bakteereja. Tyyny mukautuu täydellisesti pään muotojen mukaiseksi.Hierontaa oli tarjolla sekä tuoleissa että ihmisten tekemänä


Korkkarijuoksurata
Sitten tilasin Sydänystävä Omega 3:a, tämä tuote oli Vapaakiertoa edullisempaa ja kuulemma puhtainta eikä siinä ole tyypillistä kalan jälkimakua ja kaiken lisäksi maahantuoja oli suomalainen ;-).  Esitteestä luin, että jatkojalostus tehdään tutussa Ålesundin kaupungissa. Nappasin kassiini Viron kylpyläesitteet ja jatkoin matkaa ja saavuin ison korkokengän luokse. Taustalla olikin se 20 metrin rata, joka oli korkokenkäjuoksun rata. Voittajajoukkue koostui Lahden Ahkeran  urheilijoista, sillä Riina Petreliuksen, Emma Hyypän, Silja Merosen ja Isabella Ingbergin muodostama Team Riina oli ylivoimaisesti nopein. Meikeläinen ei edes omista korkokenkiä, joten kisaan osallistumisesta ei voi edes harkita - ja enpä k.o. kengillä edes pystyisi juoksemaankaan. Olen riittävän pitkä ja kävelen mieluummin kengissä, jotka edes jotenkin tuntuvat jalassa hyvältä.

Terveysesittelijöitä oli runsaasti, oli hierontaa ja Humantoolinkin esittelijä. Ostin Helsingistä Vapaa-ajan messuilta viime vuonna Humantoolin työtuoliksi, sillä minulla ei ole omaa luokkaa ja tuntini voivat päivän aikana olla jopa neljässä eri luokassa eikä meillä koulussa toistaiseksi ole satulatuoleja. Suosittelen tätä vaihtoehtoa niille opettajille, joilla ei ole omaa luokkaa tai mahdollisuutta saada satulatuolia. Hinta oli satasen luokkaa, kun tuolin ostin. Kotiin olen satulatuolin itselleni ostanut ja se on kyllä hyvä. Humantool ajaa aika lailla saman asian, eihän se yhtä tukeva ole, mutta hyvä kuitenkin. Ryhti pysyy parempana ja lihaksilla pitää tehdä koko ajan töitä.Muutaman hauskannäköisen mekon näin ja nappasin niistä kuvan. Erityisen veikeä oli tuo punamusta pellavamekko, jossa helmaan oli ommeltu mustia kaitaleita, tekisiköhän  ompelijani Päivi minulle tämäntyylisen mekon hieman lyhyemmällä helmalla?  Pellavavaatteita oli aika paljon esillä, sain myös Lingon & Blåbärin esitteen, mutta näkysällä olleet vaatteet eivät minua oikein puhutelleet. Oranssimekkokuva on otettu liian kaukaa, mutta se oli hauskanmallinen, kuvasta näkee kyllä mallia hieman.
Ihan paras ostoksistani oli toisella puolella oven suussa ollut  Super Mop Pro. Ostin ajat sitten joiltakin messuilta näitä samaa ainetta olevia keltaisia sieniä, joilla voi pestä ikkunat ym. kätevästi ja ilman mitään pesuaineita. Sienet on alun perin tehty pesuaineallergikoille. Sieni imee itseensä hetkessä monta desilitraa vettä ja vesi jää sienen sisälle. Nyt näin myynnissä mopin, jolla voi todella kätevästi pestä ikkunat korkealta tai sisäkaton tai sitten kuivata pesuhuoneen lattian suihkun jälkeen ja tähän tarkoitukseen ostin mopin itselleni ja se oli kyllä vielä halpa, vain 25 euroa.


Sitten olikin jo aika lähteä kohti agilityhallia ja siitä toisella kertaa enemmän.


Ei kommentteja: