perjantai 21. lokakuuta 2011

Haaste: käsilaukun sisältö

Lappilainen blogiystäväni Lennu laittoi minulle jo ajat sitten haasteen kertoa, mitä käsilaukkuni sisältää ja nyt kun syysloma  juuri pyörähti käyntiin, niin vastaan haasteeseen, koska tämä viikko oli vähän hektinen.

Hmm, sisällön kuvaaminen ja blogin aloittaminen ei ollutkaan ihan helppoa, sillä sain etsiä tovin käsilaukkuani, ennen kuin sen löysin eteisen ulkovaatetangon alta. Meikeläinen on mennyt kirkkaasti yli puolet elämästään ilman minkäänlaista käsilaukkua. Sellaisen hankin itse asiassa vasta ehkä kymmenisen vuotta sitten ja siihen malliin mahtui lompakko ja kännykkä ja muuta pientä tarpeellista. Edellisen Tukholmasta ostamani laukun hajottua ostin kirpparilta muistaakseni vitosella tai kympillä nykyisen laukkuni, joka on edellistä huomattavasti tilavampi ja jossa on yksi tasku. Taskuja saisi olla enemmänkin, sillä olen laittanut kahteen pieneen pussukkaan itselle tarpeellisia asioita, kuten lääkkeitä, huulirasvan ym. pientä.


Laukkuni sisältö on hyvin pitkälti itsellenikin yllätys, joten katsotaanpas,  mitäpä sieltä löytyikään. Jonkin aikaa meni laukkua purkaessa ja monenmoista tavaraa nousi pöydälle.
Lähdenpä liikkeelle paperitavarasta. Olin toissaviikolla Lahden sinfoniaorkesterin konsertissa ja konsertin käsiohjelma oli melkein päällimmäisenä. Laukussa oli myös useita kuitteja, mm. kangaskaupan muuttomyyntikuitti, sillä ostin reippaasti kaikennäköisiä housukankaita.


Max Janssonilta sain Phat Beat -räppikonsertissa Svenska nu -järjestön pahvimainoksen, jossa kerrotaan ihkauudesta Facebook-sivustosta "Victor treenaa", kävinkin jo kirjautumassa sivustolle :).
                                                                     Sitten kaikenmoisen pikkusälän pariin:
- hiusharja just in case, vaikka yleensä pidän tukan ponnarilla, useimmiten käytän kampaa, joka nyt oli hävinnyt jonnekin teille tietymättömille
- laastaria, sillä koskaan ei tiedä, milloin saa haavan
- kynä on aina hyvä olla olemassa!
- karjalaisen fereesini mallitilkut - sekä sininen että punainen
- kolme hiuslenksua, mikä ikinä niitten nimi onkaan
- kaksi vaseliinipurkkia, no ilmankos olen etsiskellyt vaseliinia  joka paikasta viime aikoina :)
- kamera + kameran pikku jalka, jonka sain kaupantekijäisinä Suomussalmen Foto Sampolasta. Tälläinen himotosibloggari ei koskaan voi tietää, milloin sopiva bloginaihe suorastaan tunkee syliin ja täytyy ottaa kuva - tai täytyy ottaa kuva muistoksi
- nenäliinoja
- aurinkolasit (klipsit, jotka laitetaan silmälasien päälle)
- silmälasien puhdistusneste
- pussi Amerikan pastilleja, sillä kuulin niiden olevan Suomen parhaan pesäpalloilijan suosikkikarkkeja ja piti ostaa niitä itellekin :)
- pattereita kameraan, sillä onhan se huono homma, jos ei saa kuvaa otettua, kun patterit loppuvat. Meikeläisen iiiPhonessa on niiiin surkea kamera Noksuihin verrattuna, että oli parempi ostaa pikku kamera, jolla kuvata
- sateenvarjo, joka on monesti osoittautunut tuikitarpeelliseksi
- korvatulppia on aina pakko olla mukana, en halua tinnitusta, en
- siniset sukat :D.  No harva nainen kantelee sukkia mukanaan, mutta tähän on kyllä ihan looginen selitys. Inhoan sukkahousuja ja laitan ne päälleni vain, jos on ihan pakko juhlien tms. takia ja koska olen näihin päiviin asti köpötellyt MBT-työsandaaleissani, niin olen pitänyt varasukkia mukana siltä varalta, että sukat kastuvat.
- Kimppadiilikuitti lahtelaiseen Mueve Clubiin, jonne just tänään varasimme ystävättäreni kanssa jumppa-aikoja
- hammastikkuja on aina hyvä olla mukana, eikö vain?
- jostain ravintolasta olen saanut mukaani tummaa suklaata. Koska se ei lukeudu suosikkeihini - kuten ei Hesen lastenaterian mukana tullut purkkakaan - niin molemmat ovat jääneet kassini pohjalle. Muuta suklaata syön ihan jatkuvasti, aina pitää olla joku levy varastossa ja nyt kun illat vielä pimenevät, niin suklaan tarve on suorastaan huutava.
- ei ole kyllä harmainta hajua, mistä tuo muovilusikka on kassiini joutunut eikä tuo pieni hopeanvärinen ruuvikaan, mutta sellaisetkin tavarat siis laukusta löytyivät- ja nimenomaan löytyivät- vaikkei löytyä-verbin käyttöä suositellakaan.
- kolikoita 
- hiuspinnintapainen jutska, jonka nimeä en tiedä
- muistitikku, ihan ylläri! No hyvä tietää, jos joskus tarvitsee tallentaa jotain tiedostoa :).
- Zyrteciä, Imodiumia, Buranaa, Posinovaa, Sirdaludia. Ei siis hätää, jos iskee allerginen reaktio, maha menee kuralle tai tulee flunssa tai joku särky tai selkä tekee tenän, apu on lähellä :).

Tässäpä laukkuni sisältö. Yleensä siellä on myös lompakko ja joskus myös kännykkä, vaikka se onkin yleensä taskussani.

Tämä haaste pitää varmaan heittää etiäpäin  ja koirablogeissa kirjoitellaan yleensä ihan muista jutuista kuin käsilaukuista, niin jokainen bloggari, joka tämän sattuu lukemaan, saa luvan esitellä laukkunsa ja informeerata siitä myös minua - och  gärna ger jag utmaningen vidare till  Ariel  - ifall Ariel råkar ha en väska ;-).

Fereesikankaat :)

p.s. niin onhan minulla teatteria yms. varten pikkulaukkuja parikin, mutta niitä en lue käsilaukuiksi

7 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Siis tämä oli niin paras postaus laukun sisällöstä! Nauroin täällä ihan ääneen! Hauskasti kerrottu, ihana suorastaan. Ja mitä kaikkea sieltä löytyikään!
Sie olet kyllä ihana:) Meidän on kuule ihan pakko tavata joskus:)

Pauska kirjoitti...

:-) ja totta joka sana.

Pauska kirjoitti...

Ja ilman muuta meijän pittää tavata, jahka samoille leveyspiireille osumme :)

Anonyymi kirjoitti...

Mä en voi uskoa ettei Naisella ole kuin yksi käsilaukku!! Niitä pitää olla joka tilanteeseen erikokoinen, tietenkin eri värisiä ja eri materiaalia! Olen järkyttynyt ;)

Terv. omistan n. 35 laukkua joista kahta käytän aktiivisesti ;)

Pauska kirjoitti...

Onneksi olkoon hienosta laukkukokoelmasta anonyymille ja oikein hyvää päivänjatkoa :)

Susanna kirjoitti...

:D

Olen vasta vanhemmiten alkanut käyttää käsilaukkuja, melko kauan käsilaukkuna ja poikien synnyttyä vaippalaukkunakin toimi lukion aikainen nahkaveska! Eli sellainen vähän salkkutyyppinen muttei mikään salkku kuitenkaan, ihan nahan värinen. Nyt olisi kiva taas käyttää sellaista mutta mistään ei tunnu löytyvän sellaista perusmallia...

Pauska kirjoitti...

Taidamme olla samaa maata champagne :)