lauantai 31. maaliskuuta 2012

Sub 8.4. klo 21 Sunshine - mieheni toinen synttärilahja

Elokuvan juliste c Wikipedia

Mieheni toivoi minulta synttärilahjaksi blu raynä lempielokuvaansa Sunshine ja tilasin sen hyvissä ajoin netistä. Ostin samassa tilauksessa nimpparilahjaksi elokuvan Kauhea kankkunen II, Singstarin uusimman Suomi-julkaisun ja Yngwie Malmsteenin Rising Forcen, joka edelleenkin on hänen ykköslevynsä. Ynkkaa ei ollut varastossa, joten saan sen myöhemmin. Toivottavasti ehtisi hääpäivälahjaksi ja toivottavasti mieheni ei lue tätä ;)

Sunshine tulee huomenna 1.4. Sub-kanavalta klo 21. Elokuvan tapahtumat sijoittuvat tulevaisuuteen, vuoteen 2057. Auringon voima on hiipumassa ja maapallolla on jääkausi. Astronauttijoukko lähetetään pelastusoperaatioon, mutta he epäonnistuvat, heistä ei kuulu mitään. Uusi joukkio lähetetään seitsemän vuotta myöhemmin ja tästä elokuva alkaa. Sunshine valmistui vuonna 2007 ja sen ohjasi Danny Boyle. Pääosassa on irlantilainen Cillian Murphy, joka on ollut mukana Inceptionissa sekä Batman-elokuvissa. Muissa osissa näyttelevät tuntemattomammat Chris Evans, Cliff Curtis, Mark Strong, Hiroyuki Sanada sekä Michelle Yeoh.

Olemme katsoneet elokuvan muutaman kerran ja se on minustakin jännä ja ihan katsottava kuva, vaikka Stara haukkuukin sen "vuoden huonoimmaksi elokuvaksi".
En ole ollenkaan samaa mieltä arvioijan kanssa. Jo ajatus siitä, että lähdetään kohti aurinkoa on aivan erilainen, sillä yleensä ihminen välttää aurinkoa kaikin keinoin. Kuva on todella kaunista ja kuvakulmat ovat kekseliäitä ja minusta juoni on ihan uskottava sci-fi-genreen, sanoi arvostelija mitä tahansa :). Kokemus ihmisen pienuudesta ja luonnonvoimien valtavuudesta saa  väkisinkin pohtimaan omaa asemaa maailmankaikkeudessa. Staran arvostelija haukkuu musiikin, mikä minusta on todella hyvä En tässä paljastele tämän enempää, vaan katsopa itse Sunshine sunnuntaina ja tee omat johtopäätöksesi. Elokuva alkaa Subilla klo 21 heti Idolsin jälkeen - jälleen kannustetaan Didiä - go Didi go!Elokuvan avaruuspuku c Wikipedia

Ei kommentteja: