sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Diandra ja liput finaaliin :)

Meikeläinen itkee urheilukisoissa hyvin herkästi, jos Suomi menestyy. Harvemmin kyyneleet tulevat silmiin musiikkia kuuntelemassa, MUTTA tänään vedet valuivat Didin toisen laulun aikana ihan solkenaan - eikä silmiin mennyt roskaa ;-). Didin laulu oli käsittämättömän huikea esitys!

Onnistuin puolisen tuntia sitten huutamaan Huutonetistä itselleni ja miehelleni liput Idolsin finaaliin, ihme kyllä siellä oli niitä vielä muutama myynnissä ja yhden paketin sai heti-huudolla, joten ne nappasin välittömästi.
Helsingin jäähallissa kannustetaan Diandraa ihan hurjasti viikon päästä sunnuntaina. Esiintymässä on myös PMMP, jota en ole aiemmin kuullut livenä sekä Samuli Edelmann ja Vesa-Matti Loiri -duo.

Olen kannustanut Didiä koko Idols-kisan ajan tekstarein ja olen  niin monesti ilahtunut, kun hän on vastannut viestillä - aivan samoin kuin muutkin koulumme opiskelijat, Enchantin pojat ja Kaikkosen Ilpokin. Iloisena olen lehdestä lukenut, että Didi aikoo käydä koulut loppuun ensi vuonna, sitä minäkin toivon, sillä tutkinto on kuitenkin hyvä olla ja kaksoistutkinnolla on sitten hyvä hakea korkeakouluun tai yliopistoon.

Tsemppiä ja onnea Diandralle perheineen, Suomi on jo saanut uuden tähden!

Ei kommentteja: