perjantai 27. heinäkuuta 2012

Tänään se alkaa!

Nelivuotinen odotus loppuu tänään, kun Lontoon olympialaiset avataan ja pääsee kerrankin kesälomallaan nauttimaan kisoista inhimilliseen katseluaikaan eikä tarvitse kääntää sisäistä kelloa. JES! Penkkiurheilijan suurin haave toteutuu.

Aion seurata tiukasti kisoja telkkarin  ja muutamana päivänä myös radion ääressä, koska muutama päivä on istuttava autossa halki Suomen. Onneksi lakat ehtivät kypsyä ja saimme poimittua niitä omiksi tarpeiksi tällä viikolla. Mustikat ja vatut pitää vielä kerätä, mutta niihin ei mene niin kauaa aikaa ja ne ehtii käydä poimimassa ennen kisalähetyksiäkin.


Omat lempilajini ovat paini, yleisurheilu, ammunta sekä kenttäratsastuksen maasto-osuus, jota ei näe telkkarista kuin olympiakisoissa.  Painissa oikeus vei voiton ja Matti Kettunen edustaa Suomea, koska hän olympiapaikan hankkikin. Toivottavasti Matti saa hyvän arpaonnen. Toinen edustajamme Rami Hietamäki on kova luu omassa sarjassaan.  Melontaa ja purjehdusta on myös kiva katsoa. Mieheni  Pajulahden reenikaveri Anne Rikala kamppailee jälleen mitaleista. Judossa Suomella on terävä edustuskolmikko lahtelaisen Johanna Ylisen johdolla. Sulkapalloa on myös kiva katsella, koska sitä olen itsekin harrastanut. Pahaksi onneksi Ville Långilla kävi mitä surkein arpaonni ja hänen jatkonsa vaikuttaa heikolta, sillä hänen pitäisi voittaa ykköseksi rankattu mies.  Jarkko Niemisellä ei käynyt järin paljon parempi tuuri, sillä ensimmäisen ottelun jälkeen vastaan tulee britti Andy Murray.  Mukavaa, että pitkästä aikaa voimistelussa on mukana suomalainen Annika Urvikko.

Onnea koko Suomen joukkueelle, olisipa hienoa, jos saisimme edes yhden mitalin näistä kisoista!
Näillä sivuilla voit seurata livelähetyksiä 12 eri kanavalla, jos Yle ei riitä :).


4 kommenttia:

Johanna / Omamaamansikka kirjoitti...

Täällähän on mainio katsaus Suomen edustusjoukkueeseen! Peukut on pystyssä. Nyt muutaman kisan jälkeen näyttää vahvasti siltä, että Kiinalla on ihan pitelemätön joukkue.

Pauska kirjoitti...

Joo, Kiinalla on mistä valita :) Purjehdus on tosi hauskaa seurata, tilanteet vaihtuvat aika nopeastikin.

Ulla kirjoitti...

Peukut pystyssä melojille :) Ja telkkari auki koko ajan :D

Pauska kirjoitti...

Joo :). Onneksi on tuo kuva kuvassa toiminto, jotta pystyy kattomaan kahta kanavaa samanakaisesti, todella kätevää :). Sit kun vielä on radio päällä ja seuraa twitteriä, niin pysyy kärryillä koko ajan :D.