tiistai 18. syyskuuta 2012

Muotinäytöksessä

Viime lauantaina kävimme ostamassa hautajaisvaatteita ja osuimme ihan sattumalta Karisman muotinäytökseen. Näytteillä oli kauppakeskuksen vaateliikkeiden vaatteita Suomen huippumallien esitteleminä. Ainakin Cubus, Nanso, H&M, Halonen, Marimekko, Lindex, Seppälä ja Kappahl olivat laittaneet vaatteitaan näytteille. Pääsin aivan esittelyalueen reunaan ja näin  mm. Sara Siepin, Anitra Ahtolan, Sara Chafakin, Sabina Särkän, Suvi Tiilikaisen, Marita Hakalan  ja uskomattoman upean Anna-Liisa Tiluksen. Heikon kasvomuistini takia en tunnistanut kuin muutaman heistä, mutta onneksi mieheni oli paremmin perillä asioista :).
Seuraavassa pikkukamerallani muistoksi näpättyjä kuvia, jotka ovat kapeita, sillä leikkasin yleisön pois.

Alimman kuvan neitokaista en tunnistanut. Täytyy ihan ihailla, kuinka luonteva ja hurmaava esiintyjä hän oli. Kaikki Miss Suomi -kisassa pärjänneet olivat kyllä uskomattoman kauniita ja ihastuttavia. He katsoivat suoraan silmiin ja hymyilivät herttaisesti. Hallitseva Miss Suomi oli vielä kaiken lisäksi sairas, mutta oli silti jaksanut tulla paikalle eikä hänestä huomannut, että hänellä oli poskiontelontulehdus, niin hyvin hän sen peitti.

Piti ihmetellä, miten ravakasti he vaihtoivat vaatteita ja ulkoa päin vaihtotila näytti aika pieneltä, sillä esiintyjiä oli toistakymmentä. Esiteltävät vaatteet olivat ihan tavallisenoloisia vaatteita, ei mitään Forrestereja :).

Tulin oikein hyvälle tuulelle pitkäksi aikaa katsottuani näiden ammattimaisten naisten esiintymistä - ja ai niin, olihan siellä kolme miestäkin lavalla :).

11 kommenttia:

Preferita kirjoitti...

Olipa kiva postaus! Näytöskuvistasi eniten ilahdutti musta-valkoinen Marimekko sekä Anna-Liisa Tiluksen kaunis Nanson mekko. Tämän jälkeen voikin vähäksi aikaa laittaa värit hyllylle ja käyttää rohkeasti pelkkää mustaa. Kiitos!

Terhi kirjoitti...

Kiva postaus, upeita naisia. Anna-Liisa Tilus on ollut mun suosikki siitä asti, kun hänet valittiin Miss Suomeksi. Paranee vaan vanhetessaan!

Anonyymi kirjoitti...

Viimeinen tyttö on Elisa! Oli muutamia vuosia työkaverinakin :)

Anonyymi kirjoitti...

-terv. Milla H

Pauska kirjoitti...

Kiitos Milla tiedosta, viestimmekin tästä jo privaatisti :)

Pauska kirjoitti...

Niin oli - ja monta. Eipä uskoisi Anna-Liisaa ikinä saman ikäpolven edustajaksi. Saa olla syystä kateellinen :)

Pauska kirjoitti...

Kiitos asiantuntemuksesta. Jätän vaatearvioinnin kokeneimmille :)

eBusiness kirjoitti...

Kiitos positiivisesta palautteesta, ilahdutti oikein kovasti. Milla vinkkasi palautteesta. :)
T. Elisa Joki-Anttila

Dahlia kirjoitti...

Olipas kiva postaus. Tuommoisen "törmäsin vahingossa jonkin" jutut ovat kyllä aina ihan parhaita!

Pauska kirjoitti...

Kiitos itsellesi :). Miten minulla olisi todella hämärä mielikuva siitä, että olisit käynyt Gretan kanssa samalla punttisalilla kanssani useita vuosia sitten :).
Joka tapauksessa hurmasit täysin tuossa näytöksessä, kaikkea hyvää ja ruotsinopeltasi (hyvä ystäväni) myös terveiset :)

Pauska kirjoitti...

Kiitos :) Mukava oli katella ihan tavallisenoloisia vaatteita kaunottarien yllä.