sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Anna Gavin korumyyntinäyttely Helsingissä

Vinkkinä koruista kiinnostuneille pääkaupungissa lokakuussa liikkuville, käykää ihmeessä katsomassa Anna Gavin yksityisnäyttelyä!Anna on kälyni ystävä ja tapasin hänet yhtenä vappuna Helsingissä, kun olimme Kaivopuistossa porukalla piknikillä. Oli mukava päästä puhumaan venäjää herttaisen Annan kanssa. Annan sukunimi on Gavrilenko, jonka hän on lyhentänyt taiteilijanimessään GAViksi.
Anna aloitti korujen suunnittelun jo lapsena kotimaassaan Ukrainassa ja hän pitää nyt 10-vuotisen juhlavuotensa kunniaksi yksityisnäyttelyn “ART BEADS” osoitteessa Uudenmaankatu 4-6 Galleria 4-Kuus. Näyttely on auki 26.10.2012 asti. Hän on käynyt taidekoulua Donetskissa ja on myös kauppatieteilijä erikoisalanaan kirjanpito.
 Anna on asunut Suomessa jo toistakymmentä vuotta ja puhuu erittäin hyvin suomea.


Kuvassa näkyvä viherpunainen koru on nimeltään Marja ja se on ensimmäinen Annan suunnittelema koru 11 vuoden ikäisenä. Hyvin pienistä materiaaleista pikku Anna on korun taitavasti tehnyt!
Uransa alussa Anna teki illat koruja ja möi niitä itse päivisin Joensuussa kaupoissa. Nykyään Annan koruja myydään  viidessä maassa.  Anna saa inspiraatiota koruihinsa muun muassa upeista materiaaleista. Hän käyttää mm. helmiä, lasihelmiä ja korukiviä. Monet näyttelyn korut ovat uniikkeja ja ne ovat myös myynnissä.Annalla on Facebookissa omat sivut, joilla on runsaasti kuvia näyttelyn avajaisista, jos olet kauniista asioista ja koruista kiinnostunut,  kannattaa ehdottomasti tykätä sivustosta.


Annan koruja voi ostaa myös nettikaupasta Stockmannilta sekä Sokos-tavarataloista. Korvakoruja, rannerenkaita ja kaulakoruja on taatusti jokaisen makuun eivätkä hinnatkaan ole päätähuimaavia.

Suurkiitokset kälylleni kuvista, joita sain käyttää tässä jutussa <3.
4 kommenttia:

annu kirjoitti...

Kiitos tästä kertomuksesta ja näyttelyvinkistä! Voi kun olisi mahdollisuus käydä.
Itselläni on muutama Annan koru. :)

Pauska kirjoitti...

Anna on itse lauantaina paikallakin, mieti jos pääsisit :)

Marre kirjoitti...

Onpas ihania koruja ja kävinkin jo nettisivuilla katsomassa lisää malleja.

Pauska kirjoitti...

Kiitos kommentistasi ja minustakin ovat hyvin kauniita :)