torstai 29. marraskuuta 2012

Päivän asu 27.11.2012

Naisväellä on tapana laittaa päivän asujaan blogiinsa, joten laitanpa minäkin sellaisen Kielillä maailmalle -tapahtumapäivänä.

Tämä on silkkinen äidiltä vuosia sitten saatu asu, jossa hihaton pusero, jakku ja hame. Kaulassa itsensä Anna Gavin minulle valitsema asuun sopiva Anna Gav -koru ja ranteessa saman sarjan rannekoru, jota ei nyt kuvissa näy kuten ei mustia kenkiä eikä mustaa käsilaukkuakaan.

Laiska ja väsynyt kun olen, niin en jaksa alkaa kuvata hametta uudestaan, vaan kaivoin koneeni kätköistä siitä kuvan, josta siitä saa käsityksen, väri on pielessä ja koska en osaa sitä säätää, niin kuvitelkaa se ihan samanvärikseksi tuon jakun kanssa :). Kylläpä värisävyt ovat eri valaistuksessa täysin erilaiset. Tämän jutun pääpointti on nuo kauniit käsinommellut koristeet tuossa jakussa sekä ihana koru.

Kuten aiemmin jo kirjoitin, niin hajotin edellisenä iltana silmälasini tuusannuuskaksi, mutta onneksi näin vielä ihan hyvin vanhoilla laseillani.

Kasvokuvan on ottanut tapahtuman valokuvannut Sonja Siikanen.
Tervetuloa blogini seuraajaksi Elina <3


6 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Näyttävä asu ja kaunis koru. Mun ruudulla yläkuva näyttää vihreältä ja alakuvassa on taas keltaista sävyä. Usein mietin, että nämä mun näytön värisäädöt ei taida olla ihan kohdallaan ja miltähän mahtaa muiden koneilla näyttää.

Dahlia kirjoitti...

Kaunis ja näyttävä asu. Tuo kotu on vallan ihana! Hyvä kuulla, että vanhoilla laseilla vielä näki, ettei ihan pipariksi mennyt tärkeä päivä.

Oikein hyvää viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon, Pauliina! Hieno asu- ja koruvalinta. Ja todella hyvin vedetty show - seuraavaksi ura juontajana :)) Olen ylpeä sinusta.

KIA

Pauska kirjoitti...

Samoin, kun en osaa värejä säädellä niin kuva meni sellaisenaan. Ei jaksanut uutta ottaa, sen verran väsytti ja väsyttää vieläkin. Nyt ois sitten kokeiden korjaus edessä :)

Pauska kirjoitti...

Kiitos, minustakin tuo on niin kaunis ettei mitään vertaa :). Onneksi vanhat lasit olivat hyvässä tallessa. Viikonloppu menee kokeita korjatessa ja kälyn valmistujaisjuhlissa ja poikansa synttäreitä juhliessa - niin ja ampumahiihtoa katellessa :). Mukavaa viikonloppua Sinullekin :)

Pauska kirjoitti...

Kiitos paljon <3. Minulle taitaa riittää nää opehommat, en oo niin sanavalmis kuin mitä juontajan pitäisi olla. Taru oli aivan huippu hommassaan ja niin hyvin asioihin etukäteen perehtynyt. Tilaisuus meni kyllä hyvin ja olin siihen tyytyväinen ja palaute on ollut kyllä kiittävää. Nyt vain sit odottelemme kisavastauksia :)