torstai 13. joulukuuta 2012

Anna Gav - kauniiden korujen clubi-illassa

Pistäydyin pikaisesti Anna Gav -clubi-illassa Oulunkylässä Fashion Housessa ennen Cirque du Soleil'n Michael Jackson esitystä marraskuun alkupuolella. Harmitti kyllä kovasti, etten pystynyt olemaan kuin hetkisen aikaa paikalla, sillä tunnelma oli todella lämmin ja iloinen ja tarjolla oli monenlaista herkullista naposteltavaa.


Clubi-illoissa koruja voi ostaa normaalihintaa edullisemmin ja marraskuun alussa oli myös joulutarjouksia.Paikalle päästyäni Anna halasi minua lämpimästi ja valitsi juhla-asuuni sopivat korut, annoin hänelle aivan vapaat kädet. Halusin kaulakorun sekä rannekorun ja hän valitsi minulle Juvenility-malliston kaula- ja rannekorun (hopea 10210-03). Itse olisin päätynyt samaan koruun, tykästyin siihen kovasti. Koru on näyttävä ja kaunis ja sopi hyvin vihertävään käsintehtyyn silkkijakkuuni, jossa on pieniä helmiä. Ostin myös rannekorun.

Herttainen Anna halusi vielä lahjoittaa Kielillä maailmalle -oppilaskilpailuumme rannekorun palkinnoksi ja sitä on jo ehditty toivoakin, sillä tässä kilpailussa osallistuja saa itse toivoa haluamaansa palkintoa.

Olen jo aiemmassa blogissani kertonutkin, että Anna on kälyni ystävä ja vietimme kerran vappua yhdessä Ullanlinnanmäellä piknikillä.Näytillä sekä ostettavana oli monenlaisia ja -tyylisiä upeita koruja, joista yksi kauneimmista oli tämä hurmaava uniikkikoru, jonka kuva on  lainattu Anna Gavin Facebook-sivulta.


Kuva Anna Gav                                                                              

Tässä itse iloinen korutaiteilija

Helmikuun alussa on seuraava Clubi-ilta, johon voi ilmoittautua osoitteeseen info (at) annagav.com 25.1.13 mennessä. Suosittelen korujen ystäville :).
2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana juttu, on aito ja kuvaa hyvin tilannetta ja tunnelmaa :)) Kivat kuvat. Ja koruu sopii kantajalleen erinomaisesti.

T: kia

Pauska kirjoitti...

Kiitos :)