tiistai 18. joulukuuta 2012

Diandran parilla keikalla

Didi avasi joulun kauppakeskus Karismassa ja koska se on tuossa kivenheiton päässä meiltä, niin tottahan toki menimme häntä kuulemaan. Hänellä oli oma kitarasäestäjä mukana. Kuulimme monta kappaletta hänen levyltään ja lopuksi hänen lempijoululaulunsa. Upea laulaja, joka sai minut kyyneliin parikin kertaa parikymmentä minuuttia kestäneen esiintymisen aikana. Yleisöä oli kerääntynyt alatasolle lavan reunalle jonkin verran ja siitä huolimatta Diandra huomasi minut ja vilkutti yhden laulun aikana, mikä tietenkin ilahdutti minua erityisesti :). Kuulimme ainakin kappaleet Outta My Head, The Only Girl in The World, Prinsessalle ja Like A Tattoo. Taustatiedoksi se, että olen siis opettanut Diandraa ruotsin kurssilla jokunen vuosi sitten. Annoin hänelle oman lahjan sekä toimitin koulumme lahjan, kun hän voitti Idols-kilpailun. Samoin olen pitänyt kursseja kaikille Enchantin laulajille sekä Ilpo Kaikkoselle :).





Keikan jälkeen yläkertaan oli järjestetty nimenkirjoituspiste ja jonosta tuli aika pitkä :). Sain spontaanin lämpimän halauksen ja ostin itselleni ja kummitytölleni julisteet, joihin sain nimmarit. Toivottavasti kummityttö eksyy tälle sivulle vasta joulun jälkeen :). Kerroin, että sain levy-yhtiöltä lahjoituksensa Outta My Head -levyn nimmarilla Kielillä maailmalle -kilpailua varten eikä siinä kaikki: sain Didiltä lahjoituksena peräti 27 isoa nimmarikorttia, julisteen ja kalenterin nimmareilla kilpailuun, joten nyt on hyvä mahdollisuus voittaa itselleen palkinnoksi kortti. Kilpailuun voit osallistua tuosta linkistä. Diandra on niin herttainen ja kiva ja on kyllä ollut mahtavaa seurata hänenkin uraansa, josta varmasti tulee pitkä ja huikea, jopa kansainvälinenkin. Niin mieletön hänen äänensä ja taitonsa ovat! Nimmarin saamisen jälkeen jokainen sai vielä kaksi nimmarikorttia, joista toisessa mukana tukemassa oli Hyvinkään kaupunki.



Diandra on joskus antanut kaksikin tuntia nimmareita keikan jälkeen

Sarjatyönä 27 nimmarikortin kirjoittaminen kävi nopeasti :)

Reilu viikko sitten olimme Sibeliustalolla konsertissa ja sieltä parhaiten mieleeni jäi toiseksi viimeinen kappale - jälleen Outta My Head, jonka aikana yleisö nousi seisomaan ja kaikki suorastaan bailasivat :). Yleisöllä oli hauskaa ja jälleen kerran ei voi sanoin kuvata, miten hieno esitys oli. Fantastinen, upea ja mahtava ovat aivan liian laimeita sanoja kuvaamaan niitä tunteita, joita yleisö sai kokea. Yleisö sai myös laulaa ja melkein kaikki olivatkin leikissä hyvin mukana, etenkin kun hän laulatti salin eri osia. Saimme kuulla myös hieman hänen viulunsoittoaan kappaleessa, jossa kitara ja viulu leikittelivät keskenään. Yhdessä kappaleessa Diandra säesti itseään pianollakin ja olin yllättynyt siitä, miten taitava vapaan säestyksen soittaja hän on.


Diandra on yhtenä osallistujana Eurovision laulukilpailuun ja villi veikkaukseni on, että hän on Suomen seuraava Euroviisuedustaja - ei ole hänen vertaistaan siinä joukossa. Kappaleesta on kuunneltavissa pieni pätkä tuossa linkissä. Tämä Uuden Musiikin kilpailu alkaa 27.12. Haastattelun voit katsoa tästä.

Ei kommentteja: