sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Eberspächer-nautintoa

Vaihdoimme lokakuussa auton uudempaan ja taloudellisempaan, malli vaihtui vähän pienempään ja neliveto etuvetoon, merkki pysyi samana, emme myöskään tinkineet automaattivaihteista emmekä farmarimallista jo yksin koirienkin takia. Bensiinisyöppö vaihtui dieseliin. Nykyisessä Audissamme oli valmiina webastontyyppinen Eberin lämmityslaite, joka on kyllä aivan ihana ja lämmittää auton pakkasellakin lämpimäksi puolessa tunnissa. Kaukosäätimen kantama on kilometri, joten ajastaminen tai lämmityksen päällelaittaminen onnistuu kauempaakin.

Muutamalla napinpainalluksella lämmitin alkaa tohottaa ja lämmittää moottorin sekä sisätilat. Olen ollut työpaikkani autopaikkajonossa vuosikausia ja vastedes en tarvitsekaan lämmityspaikkaa, koska auto lämmittää itse itsensä ilman tolppapaikkaa. Talvella kannattaa ladata akkua yön yli.

Lämmitintä pitää käyttää kesälläkin ja käyttöaika on 10-30 minuuttia, mieluiten se 30 karstoittumisen välttämiseksi. Meillä laite on toiminut hyvin myös ajastuksella, muistipaikkoja laitteesssa taitaa olla kolme.  Talvikeleillä on mukava istuutua lämpimään autoon ja luulen, että jatkossakin ostamme auton, jossa on lämmityslaite.

.

Ei kommentteja: