tiistai 5. maaliskuuta 2013

Die Hard number five

Bruce pelastaa tällä kertaa lomallaan poikansa kanssa lähinnä itsensä ja jälkikasvunsa koko maailman sijaan. Action-elokuvien ystävät voivat laittaa aivonsa hetkeksi narikkaan ja unohtaa stressin ja työhuolet, sillä tapahtumien ketju on alusta alkaen hengästyttävä. Tapahtumat sijoittuvat Moskovaan ja Ukrainaan ja iso plussa siitä, että kerrankin puhutaan maan kieltä melko johdonmukaisesti!
Это было замечательнooe!   

Juoni oli aika lyhyt ja silti yllätyksellinen, se piti katsojan hereillä ja tapahtumia ei puuttunut. Erityiskiitos kääntäjille, sekä suomen että ruotsin käännös oli hyvin ja mielikuvituksellisesti tehty, voihan vitalis :).
Bum-bum-bum ja räiskis, minä tykkäsin, siitä en  tykännyt, että hukkasin karkkipussin teatteriin. Söin pähkinöitä, ihania jugurttimansikoita ja omppurenkaita ja ajattelin säästää karkit tuonnemmaksi. Luulin, että mieheni otti karkit mukaansa, koska laitoin ne hänen tuolilleen, mutta kahvilla kävi ilmi, että karkit hävisivät.  En myöskään ilahtunut, kun kotipihassa muljautin nilkkani, katotaan, mikä sen kunto on, kun kohta otan kylmän pois. Kohoasentoon laitoin, samoin kompressin ja kylmää on koko nilkan ympäri. Kiitos Ellulle elokuvaseurasta :)

Tervetuloa Roosa lukijaksi ja kiitos kivasta Dexit-pelistä hiihtolomalla, terkkujaa koko suvulle :)

Tämän naputtelin padillani, joten juttu on kuvaton.

6 kommenttia:

Lady of the Mess kirjoitti...

No voi, toivottavasti ei käynyt nilkalle pahemmin. Ja juu - tunnustan, että tykkään itsekin Die Hardeista - tosin en ole ihan varma, onko kyse siitä, että tykkään itse leffoista vai siitä, että Bruce nyt sattuu olemaan hot;)
Mukavaa viikkoa sinne!

Ulla kirjoitti...

Det var ändå inte julafton (eller var det?) så den missar några poäng för det. Kan inte vara bättre än 10-
Hoppas att foten är bättre!

Pauska kirjoitti...

Hyvän ensihoidon johdosta nilkka ei ole niin pahassa kunnossa kuin kuvittelin, toki se on kipeä. Tykkään minäkin äksönfilmeistä ja Arskasta, Brucesta ja eritoten Jean-Claude van Dammesta :).
Mukavaa viikkoa Sinullekin, kohta on jo viikonloppu :)

Pauska kirjoitti...

Denna gång tyvärr inte, händelserik var den och du tycker säkert om den :).

Tack vännen, jag kan nog gå men låter bli att idrotta :)

2o2n kirjoitti...

Kiitos itsellenne hyvästä seurasta! Olipahan semmoista ryskettä että selkä täräji tuolia vasten.

Pauska kirjoitti...

Niin teki :)