keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Lentopallohuumaa

Huikeaa peliä pelasi Suomi ekassa erässä puolivälierässä Mauro Berruton valmentamaa Italiaa vastaan.   Berruto on tuttu mies, sillä hän valmensi Suomea  Euroopan huipulle vuosikausia ennen nykyistä valmentajaamme, Pudasjärveltä kotoisin olevaa suosikkipelaajaani Tuomas Sammelvuota.

Eka erä oli mahtavaa peliä ja neljäs eräpallo toi Suomelle erävoiton. Toisessa Italia tasoitti ja nyt ollaan erätauolla. Toivottavasti Suomen vire jatkuu yhtä hyvänä. Selostaja Mikko Hannula ja asiantuntija entinen päävalmentaja Timo Hoivala luovat hienon tunnelman, videotykin ansiosta on melkein kuin itse olisi Aarhusissa tai suomalaisittain Århusissa. Laitoinkin Mikolle kiitosviestin upeasta tunnelmaaluovasta selostuksesta ja sain erätauolla vastauksen :). 


GO Suomi GO! Nyt seuraamaan kolmatta erää. Hakkuri Urpolla on peli kulkenut hienosti ja nuori liberomme pelaa myös hienosti. Sisua kehiin vain! Täytyy vielä kehua Aleksi Valavuorta, joka järjesti pikavauhtia charterlennon peliin, melkein teki mieli lähteä paikan päälle. Hieno urheiluteko, kuten lennon järkkääminen susijenginkin peliin. Joukkue saa hurjasti tukea fanien kannustuksesta :).

  
Suosikkini SammelvuoEi kommentteja: