tiistai 25. helmikuuta 2014

Korvikkeita :)

Eilen meidän olisi pitänyt lähteä Lontooseen, mutta se sai jäädä. Peruin alkuviikosta lennot ja hotellin. Ensin käskettiin ottaa Booking.comiin yhteyttä. He ilmoittivat, ettei hotelli suostu perumaan, joten pistin palautetta suoraan pomolle. Meillä oli kyllä varauksessa, ettei hintaa hyvitetä, mutta sen verran sieppasi, että pomo sai kuulla kunniansa. Hetken päästä tuli ilmoitus, että heille oli sattunut "an human error" vai oliko se sittenkin "mistake" ja joku oli klikannut vahingossa väärään kohtaan rastin Booking.comille. Liitteenä oli kuitti siitä, että rahat on palautettu jo :). Voin siis yhä suositella EasyBusin päätepysäkillä olevaa Ibis Earl Courtia, josta varaan huoneen, kun Lontoon reissu sitten joskus toteutuu.

Museoliput sain myös takaisin ja pian selvinnee, miten musikaalilippujen käy. Meillä on vain ammattiyhdistyksen matkavakuutus, koska kartoituksessa Ifin kanssa sen todettiin olevan riittävä ja sen puoleen sitten seuraavaksi.

Päivällä kävi ystävä kylässä ja sain nukutuksi päiväunet pariin otteeseen. Eilisiltana olisimme istuneet katsomassa Leijonakuningasta upeassa isossa teatterissa. Korvikkeeksi katsoimme Simban seikkailut kotiteatterissa. Mieheni paistoi minulle lettuja iltapalaksi, Ingmanin Crème bruléetä ja hilloa väliin, nam! Oli oikein mukava ilta :).Ei kommentteja: