sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Tsemppiä Kaisa!

Kisaurakka alkoi eilen, melkein koko päivä menikin kisoja seuratessa, välillä sekä tietokoneelta, pädiltä että videotykiltä, kun niin monta hyvää lajia oli menossa samanaikaisesti.

Tänään alkaa suosikkiurheilijani Kaisa Mäkäräisen kisaurakka. Kaisa on yksi potentiaalisimmista mitalisteistamme (naisten) jääkiekkojoukkueen ohella. Toivon kainuulaiselle hyvää luistoa ja onnea ammuntoihin. Edelliset kisat menivät Kaisalta pieleen. Ne olivat hänen ensimmäisensä. Oli olympiakomitealta todella typerää jättää hänet rannalle Torinosta, Vancouverissa paineet saattoivat kasvaa liian suuriksi. Nyt Kaisa on elämänsä hiihtokunnossa. Tämä entinen hiihtäjä on aina ollut suksilla hyvä, makuuammunnassa on kangerellut.

Vein muutama vuosi sitten Kaisan vanhempien postilaatikkoon kauniit pyyheliinat, joihin olin neulonut pitsit. Villasukkia hänellä on kuulemma loppuelämän tarpeiksi, mummot lähettävät niitä runsaasti.

Toivon sydämestäni onnea Kaisalle näihin kisoihin!


kuva Wikipedia

Päivitys iltapäivällä

HUIKEAA ENNI, ONNITTELUT KUUSAMOON! Itku tuli, eipä siinä mikään auttanut, kerrassaan mieletön lasku, jossa polvivaiva ei näkynyt. Harvalla kestää kantti tehdä finaalissa kaksi hyppyä, joita ei ennen ole tehnyt. Mieletöntä, mitalitili on auki ja jatkoa toivottavasti seuraa :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Seuraan myös mielenkiinnolla ampumahiihtoa, on se niin jännittävä laji. Toivoisin myös menestystä
Marille.
t.suunnistaja
ps. Madame Tussaudin vahakabinettiin jonotettiin muistaakseni kaksi tuntia:)

Pauska kirjoitti...

Toki Marille suo menestystä, kuten muillekin suomalaisille. Mari ei vielä olekaan onnistunut kansainvälisissä kisoissa ammunnan takia. Jospas nyt tulisi läpimurto :)