torstai 19. kesäkuuta 2014

Suunnittelukilpailu

Mieheni sai idean rakentaa terassin paljun ja grillikodan väliin. Tuumasta toimeen ja tänään hän sai pohjan valmiiksi viisi minuuttia ennen tavoiteaikaansa. Kävimme äsken ostamassa kaiteet, jotka laitetaan ensi viikolla paikoilleen sekä kaiteiden kiinnityssystemit.

Jos Sinulla on kivoja sisustusideoita, niin kerro ne ihmeessä, sillä humanistin pää lyö tyhjää, luokanopetaiteilijalla on pari ideaa, mutta lukijoillani niitä lienee vieläkin enemmän :) Terassin koko on 4.6 x 6 m eli yht. 27,6 m2 ja sille tulee kaasugrilli ja ruskea pöytä, kuusi tuolia ja päivänvarjo sekä paljun portaat. Palkitsen elokuvalipulla parhaat ideat. Voit jättää oman vinkkisi joko kommenttilaatikkoon tai laittaa sen sähköpostilla pauliina.jarvela@phnet.fi

Tämän kuvan myötä hyvää juhannusta! Me lähdemme huomenna kummipojan lauantaisia rippijuhlia kohti, ihanaa tavata hyviä ystäviä pitkästä aikaa! Minä lähen paljun lämmitykseen :)
Päivitys klo 20.54. Vesisateesta huolimatta innostuimme mieheni kanssa laittamaan kaiteita ja tämännäköinen terassi on nyt.6 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Näyttää tosi hienolta! Hyvää Juhannusta ja tsemppiä
<3 Jos tapaat Tupua, niin kerro terveisiä!

Pauska kirjoitti...

Kiitos ja kiitos samoin teille :). Tupu on tulossa meille sukujuhliin elokuussa, kerronpa terveiset :)

Life with Satu kirjoitti...

Oi kun kivan näköinen! Minä laittaisin ehkä kalusteiden ja grillin lisäksi jotain kukkia semmoisissa isoissa ruukuissa myös, mutta en sen suuremmin sisustaisi. Tosin olen aika minimalisti sisustamisen kanssa kyllä :)

Pauska kirjoitti...

Jonkinlaisia kukkia pitää ilman muuta laittaa :)

Taina K kirjoitti...

Jotenkin olisi helppo kuvitella tuonne päähän, jossa teillä on nuo aidat, jotain pergola-tyyppistä ratkaisua. Hieman palkkeja ja parruja,joihin voisi joko kasvattaa köynnöksiä tai vaikka virittää kankaat tuomaan suojaa. Sinne päätyyn toisin myös ruokailuryhmän tms...Muurattu takka voisi olla kiva jossain tuossa terassin läheisyydessä, vanhoista tiilistä!:) Terassi tuossa välissä on minusta tosi hyvä ratkaisu!:)

Pauska kirjoitti...

Kiitos Taina hyvistä vinkeistä, jotka ovat osin samanlaisia kuin omat kypsyneet ajatuksemme. Muurattua takkaa emme olisi tulleet ajatelleiksi. Annetaanpa sen ajatuksen kypsyä :).