maanantai 2. maaliskuuta 2015

Kontiolahti lähestyy

Tänään sain postissa tilaamani banderollin ja muutama päivä vielä odotusta ja sitten kisat polkaistaan vauhtiin. Lauantaiaamuna kohti Kontiolahtea ja naisten ja miesten pikakisaa. Mahtavaa saada nähdä omat suosikit ihkaelävinä! Ole-Einar on aivan legenda ja moni muu telkkarista tuttu sivakoi aivan silmien edessä. Ostin A-katsomoliput hyvissä ajoin ja onneksi sääkin näyttäisi suosivan. Olen seurannut ampumahiihtoa aivan pienestä tytöstä lähtien ja kannustanut Kaisaa viestein ja Facebookin faniryhmässä, jossa on hyvä henki.

Kiitokset Valloxin Annelille ja Jatalle upeasta yhteistyöstä! Anneli taittoi minulle tuon hienon kuvan juuri sopivaksi ja painolaatuiseksi. Kyllä kelpaa lähteä huutamaan äänensä käheäksi :)
2 kommenttia:

Lady of The Mess kirjoitti...

Ampumahiihto on kyllä hieno laji - ja jännä, kun siinä voi mokata vielä viimeisellä ampumapaikallakin ihan tosissaan! Huuda meidän muidenkin puolesta - ainakin Kaisalle;)

Pauska kirjoitti...

Niin on, mikään ei ole varmaa, ennen kuin viimeinen laukaus on ammuttu ja niin monesti se on milleistä kiinni. Onneks täällä käytetään Kurvisen Ilmon tauluja, ovat niin paljon paremmat. Huudan ja hulluna huudankin :). Go Kaisa go!