tiistai 29. syyskuuta 2015

Kahootkerhomme Tiirismaalla

Koulullamme on pyörinyt opettajien ja opiskelijoiden Kahoot-kerho tämän lukuvuoden alusta, idea oli meidän opettajien. Eräs meistä on tehnyt hurjan määrän kahooteja eli nettitietovisoja, joissa on neljä kysymystä - ja hän innostui tekemään niitä myös kerhoa varten. Teemana on aakkosjärjestyksessä eri kirjamilla alkaviin sanoihin liittyviä kysymyksiä milloin mistäkin aihepiiristä. Olen päässyt mukaan vasta kahdesti, koska oli sairaslomalla yhden viikon ja Montpellier'ssä toisen ja sitten en muista syistä päässyt mukaan parilla kerralla. Kysymykset olivat hyvin monipuolisia ja äikänopemme kanssa olimme ainoat, jotka osasivat vastata koirakysymykseen "mikä seuraavista koirista ei ole collie?". Hetken aikaa piti tutkia kuvia, koska sheltti ja collie olivat suhtsamankokoisia ja colliella oli todella luisu otsapenger. Bortsun ja partacollien erotin kyllä heti. Pienen miettimisen jälkeen päädyin oikeaan kuvaan ja erotin kasvattamani rodun :D.

Pelaajia on ollut mukana parikymmentä ja opettajia ilahduttavasti yli puolentusinaa. Ekalla kerralla taisin olla toinen tai kolmas ja tokalla kerralla voitin, vaikka tössin täysin ejakulaatiossa tulevien siittiöiden määrässä. Tiesin varsin hyvin, että niitä on koirallakin muistaakseni n. 200 miljoonaa ja kuitenkin menin vastaamaan, että määrä on kymmeniä miljoonia. Aivan typerä munaus. Viime kerralla monet kysymyksistä liittyivät paikkoihin, joissa olen käynyt tai jotka ovat muuten tuttuja kuten Edam ja Etna, jolla en ole käynyt, mutta tiesin, että se ei ollut se tulivuori, joka aiheutti Pompeijin häviämisen. Se oli Vesuvius, jolla olen käynyt :).

Viisi parasta saa pisteitä ja en tiedä, loppuuko tämä kisa jouluun vai siihen, kun abit lähtevät. Toivottavasti pääsen mukaan useammin, sillä on mahtavaa saaha ite kisata, kun normaalisti on Kahootin tekijänä.

P.S.  Tietojani ihmetelleille pelikavereilleni tiedoksi, että olen pelannut opiskeluaikoinani Trivial Pursuitia Radio Jyväskylässä yhden kesän, opiskeluaikoina pelasimme sitä todella usein iltaisin. Lisäksi olen harrastanut tietokilpailuja koko ikäni, harmi ettei vielä ole ollut urheilukysymyksiä, sillä ne ovat todellinen vahvuuteni, jolla monesti voi briljeerata miesporukassa ja naiset jäävät suorastaan mykiksi :).
2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aina kun huomaan facesta blogipäivityksesi, luen blogisi :) Kivaa luettavaa.
t: Jorma M.assi (tunnistat varmaankin nimimerkin tältä syksyltä)

Pauska kirjoitti...

Ilman muuta tunnista, jymyjuttu tulee jahka pääsen tästä koerumbasta eroon, kuvat oon jo valkannu :).