maanantai 17. joulukuuta 2012

Joululahjaostoksilla

Mieheni kävi lauantaina punttisalilla ja oli  kuulemma törmännyt samalla reissulla helikopterilla liikkuneeseen joulupukkiin. Pukki oli katsonut muistikirjaansa ja todennut, että Pauska on ollut sen verran kiltti tänä vuonna, että hän saa kaksi pakettia, jotka pukki oli lykännyt lahjapussistaan samoin tein miehelleni. Eipä noin helpolla hän ennen ole lahjoja saanutkaan!

Itse olen pitkin syksyä ostanut lahjoja sukulaisille ja niille ystäville, joille niitä haluan antaa, ainoastaan mieheni lahjat olivat ostamatta. Päätinkin tänään koulun loppumisen jälkeen kokeilla, olisiko samainen pukki liikkeellä Kärkkäisen suunnalla. No ei pukkia näkynyt, vaan ihan itse sain lahjat ostella. Mietin koko viime viikon, että mitä ihmettä keksisin, mutta lopulta keräsin kymmenkunta lahjaa vajaassa puolessa tunnissa ja ne olivat kaikki aika osuvia, vaikka itse niin sanonkin.

Kuva on vanha mutta niin ihana, kälyni Suvin ottama, jota käytimme mieheni joulujuhlaesityksessä pari vuotta sitten. Tässä veljentyttöni Sylvi - ikä kolme vuotta - kirjoittaa kirjettä joulupukille.Kuva Suvi Tuovinen
 Nyt taidan lähteä kylille käyttämään Grouponin biljardi-tarjouksen, sillä se erääntyy jouluna. Jos vaikka saisi snooker-pöydän ja pääsisi vuosien tauon jälkeen kokeilemaan sitä :). Illalla koristelen piparkakut ja tänään tulee veikeä Face off -elokuva, jossa Travolta ja Cage ovat pääosissa. Suosittelen!Jokos teillä on lahjat hankittuna ja kirjeet pukille kirjoitettuna?

2 kommenttia:

Ariel kirjoitti...

Filmen måste man ju titta på, för "femtioelfte" gången

Pauska kirjoitti...

Den är nog värd att titta på :)