keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Perjantaina tärähtää: The Final Countdown!

Nappasin jokunen viikko sitten itselleni, ystävälleni ja kälylleni liput The Circukseen Helsinkiin kattomaan opiskeluaikojen suosikkibändiäni Europea. Ihan mahtavaa päästä toisen kerran heidän keikalleen. Ekan kerran kävimme muistaakseni Vaasassa Rockperryssä vuosia sitten ja Joey Tempest teki SUUREN vaikutuksen, uskomaton esiintyminen ja karisma ja mikä ääni ja tulkinta!
Final Countdown on tajuttoman hieno kappale ja tykkään hirmuisesti norjalaisen John Norumin soittamasta kitarasoolosta, jonka mieheni opetteli yhdelle keikalleen. Kaikki me 80-luvun nuoret osaamme sen puoliksi ulkoa ja tunnistamme kappaleen jo sen alkusoiton muutamista sävelistä, niin paljon sitä silloin soitettiin radiossa ja televisiossa. En oikeastaan tunne heidän muuta musiikkiaan kuin sen ekan levyn, ehkä minulla oli heidän toka levynsäkin, en ole siitä ihan varma. Kyseiseltä Europe-levyltä osasin ulkoa suurimman osan biiseistä ja suosikkejani olivat Ninja survive ja Rock The Night sekä Danger on The Track, joka on aivan upea. Rupesinkin jo fiilistelemään ja kuuntelin ja hoilasin muutamaan kertaan biisit, jotta osaan ne hoilata sitten ainakin kertosäkeen osalta.

 Ennen keikkaa menemme ystäväni ja kälyni kanssa Krissen suosikkipaikkaan Bravuriaan syömään ja siitä sitten The Circukseen nauttimaan kunnon rokista. Seuraavana aamuna on sitten joulujuhla ja sitten pääseekin lomalle eli huomenna on siihenkin Final Countdown - ihan tunneissa :).


P.S. Lippuja on vielä "rajoitetusti" jäljellä.


Ei kommentteja: