sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Hyvää joulua!

Eilinen meni levätessä ja tänään keittelin aamulla riisipuuron karjalanpiiraita varten. Tein myös lanttu- ja porkkanalaatikot ja piparkakkutaikinan, sillä piparit ovat maistuneet meille molemmille sen verran hyvin, että niitä on enää vähän jäljellä. Eilisiltana laitoin lihapadan takkaan yöksi ja tänään hauduttelin sen valmiiksi iltaruoaksi. Huomisen jälkiruoaksi tein karpalovalkosuklaaparfait'n, resepti oli aika lailla sävellellen omasta päästä, kinuskikastikkeen kanssa se varmaan maistuu hyvältä :).

Piirakat tein mieheni kanssa sarjatyönä ja kävimme sitten viemässä niitä ja laatikoita eläinlääkäriystäväperheelle ja käytimme koirat samalla lenkillä.Nellin 13. joulu
Koska huomenna lähdemme aaton viettoon pääkaupunkiin kälyni ja hänen lapsensa ja äitinsä luo, niin koristelimme kuusemme äsken. Tämä onkin ensimmäinen yhteinen joulumme ja huomisesta tulee varmasti aivan ihana päivä ruokailuineen, pukkeineen ja joululauluineen.

Ostimme tänä vuonna pihdan, koska se varisee vähiten ja on tuuhea ja kaunis kuusi. Olemme osan lomasta reissussa, niin kuusi pärjää varmaan sen aikaa ihan hyvin.  Muutamana jouluna olemme saaneet kuusen omalta tontiltamme enkä voisi mitenkään kuvitella kotiimme muovikuusta. Kuusen tuoksu on minulle tärkeä osa joulua
Skotikin tuli kuusen lähelle sitä katselemaan

Kynttilä 8-vuotiaan Artun muistolle, voimia ja jaksamista hänen omaisilleen

Illalla käymme vielä joulusaunassa iltalenkin jälkeen, pitääkin laittaa vasta likoamaan.Toivon teille kaikille oikein rauhallista ja mukavaa joulua, missä sitä vietättekin ja kiitos kaikille blogini lukijoille ja kommentoineille tästä vuodesta!
6 kommenttia:

Lennu kirjoitti...

Hyvää Joulua ja onne auudelle vuodelle 2013!
Pakkasterveisin Lennu

imlacking kirjoitti...

Oikein ihanaa ja rauhallista joulua sinulle :)

Dahlia kirjoitti...

Rauhallista ja rentouttavaa joulun aikaa! <3

Pauska kirjoitti...

Kiitos samoin Sinulle ja Kotinörtille :)

Pauska kirjoitti...

Kiitos samoin Sinulle :)

Pauska kirjoitti...

Kiitos samoin Sinulle Lennuja perheellesi <3