keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Puolenvälin pulla


Eilen vietimme koulussamme ryhmänohjauksen tunnilla ensimmäistä kertaa Puolenvälin pulla -tapahtumaa. Kakkoset ovat nyt lukiotaipaleensa puolivälissä, heillä on edessään n. 250 lukiopäivää, minkä kunniaksi koulu tarjosi heille pullat. Olimme kutsuneet kaikki kakkoset auditorioon, jossa rehtori piti pienen puheen ja opomme oli tehnyt kivan powerpointesityksen, josta kävi ilmi, mistä on kyse. Kakkoset näyttivät ilahtuvan kovasti, sillä he antoivat spontaanit aplodit.
Hanna nauttii pullaa ja mehua
Minä ostin mehun ja laitoin mehun keittiöstä hakemaani mehuautomaattiin ja kollega osti kahvit, jotka hän keitti hyppytunnillaan juuri ennen ryhmänohjausta. Koulumme keittiöhenkilökunta oli leiponut pullat. Puheen jälkeen siirryimme luokkiin, koska auditoriossa oli alkamassa brasilialaisten kansantanssiesitys yläkoululle. Vajaassa kymmenessä minuutissa kaikki kakkoset olivat hakeneet pullansa ja mehunsa tai kahvinsa. Mehua meni kuutisen litraa ja kahvia keitimme neljä isoa termoskannua.

Puolenvälin pulla on kuulemma lähtenyt Turusta ja nyt se on ehtinyt Lahteenkin, saapa nähdä, minne asti se vielä leviääkään :).

Ei kommentteja: