sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Torilla Lahden joulukylässä


Käväisimme eilen vielä Lahden torilla, jonne on pystytetty ensimmäistä kertaa suuri joulukylä. Ystävillämme on siellä oma  myyntimökki vuokrattuna ja kävimme heitä tervehtimässä. Mökkejä on kaikkiaan 41 ja lisäksi mm. Mamma Maria myy paahdettuja kastanjoita. Monet yhdistykset myyvät erilaisia tavaroita ja tarjolla on myös paljon käsitöitä. Joulukylässä on joka päivä  erilaista ohjelmaa, myös monet koulumme opiskelijat esiintyvät lavalla. Mukana on myös liikuntaesityksiä ja lapsille ohjelmaa.


Joka vuosi torilla on joulukuusi ja aina järjestetään arvauskilpailu kuusen korkeudesta. Kuusi on todella vaikuttava näky ja se näkyi olevan juurestaan hyvin tuettu.
Piipahdimme siis ystäviemme SaraGardenin kojulla, jossa oli aivan ihania sisutusesineitä myytävänä. Saara oli nähnyt todella paljon vaivaa. Häneltä voi myös ostaa kukka-asetelmia ja kattaukseen liittyviä jouluisia esineitä, kuten mansetteja, lautasliinoja ja erilaisia koristeita ja kransseja. Saara tekee myös pihasuunnitelmia, joten jos olet sellaista vailla, niin otapa  Saaraan yhteyttä :).
SaraGardenin sievä myyntikoju2 kommenttia:

Business Woman kirjoitti...

Tervehdys Pauska! Blogissani olisi Sinulle haaste -> käyhän tutustumassa! Ja kiitos tiedosta, voisimme viikonloppuna poiketa Lahden joulutorilla. Ne on aina ihania tapahtumia. Systeri asuu nimittäin Lahdessa.

Pauska kirjoitti...

Heipä hei!
Kiitos haasteesta, otan sen vastaan, vaikken vielä ole ehtinyt käydä sitä katsomassakaan. Käykäähän torilla, pieni se on Helsinkiin verrattuna. Eilen näet kävin Senaatintorilla.
Mukavaa vierailua ja jos joskus käytte ajan kanssa Lahden seudulla, niin olisipas mukava tavata :)