lauantai 4. helmikuuta 2012

Huopikkaat huopikkaat, niitä ei kantsi piilottaa :)

Pientä ja kovempaakin pakkasta pukannut jo useamman päivän ja siitä huolimatta päivittäiset koiralenkit on käytävä, jotta koirat eivät vallan turhautuisi. Tosin täytyy myöntää, että nekään eivät näillä keleillä nauti kävelystä, vaan älyävät tehdä tarpeensa suhtpikaisesti. Kolmella jalalla käpyttely alkaa jo tiemme päässä :). Minulla on koirille fleecetossut, mutta laitan ne jalkaan vasta, kun kävelystä ei taho tulla yhtään mitään. Kuudentoista tassun pukeminen kestää kuitenkin oman aikansa. Minua ei lenkkeily suurimmin haittaa, sillä laitan päälleni kunnon Craftin lämpökalsarit ja tarvittaessa myös pitkähihaisen paidan, toppahaalarin vuosimallia -80 -jotain ja vielä toppatakin, jossa on huppu. Korvaläpät, pipo, kaulahuivi ja lammasnahkarukkaset täydentävät kokonaisuuden. Jalkaan vetäisen Lahtiset oy:n huopatossut, jotka hankin viime talvena. Lapsena minulla oli punaiset, lukiossa sain ukin peruja mustat huopikkaat, opiskeluaikana huopikkaani olivat siniset ja nyt ostin taas punaiset, jossa on hauska karvakoriste. Huopatossut ovat aivan ehottomat näillä keleillä ja niistä en luopuisi mistään hinnasta.

Tänään on ollut mukava huomata, että aurinko lämmittää jo jonkun verran, sillä aamulla asteita oli -25 ja nyt enää -18.  Kevättä kohti siis mennään.

Tänään olin supertehokas. Mieheni lähti vesoon aamulla, joten tein pari tuntia töitä Kielitivoli-hankkeessa, jonka koordinaattoriksi minua pyydettiin. Teen hankkeesta myöhemmin oman postauksensa. Sitten lämmitin takan ja korjasin loput kokeet, kun opiskelijat ovat palautelleet myöhässä kurssille kuuluvia tehtäviään. Siivoilin talon, pesin pyykit ja nyt alan katsoa naisten ampumahiihdon takaa-ajoa, joka on yksi suosikkilajeistani. Go Kaisa go!

Kisan jälkeen suuntaammekin ystävien luokse peli-iltaan, joka tapamme mukaan alkaa hyvällä ruoalla. Ihana ilta siis odotettavissa, hyvää seuraa ja ruokaa, naposteltavia ja paljon naurua ja rentoa meininkiä tiedossa!

Ei kommentteja: