torstai 9. helmikuuta 2012

Löytöjä blogimaailmasta


Eilistä paistoa -blogista löysin minulle lähetetyn haasteen: Mainitse viisi suosikkiblogia, joilla on alle 200 kirjautunutta lukijaa / tilaajaa. Kiitokset Johanna tästä huomionosoituksesta.

Aloitin kirjoittelun viime kesänä ehkä lähinnä itseäni ajatellen, sillä olen pitänyt päiväkirjaa varmaan yli puolet elämästäni ja ajattelin, että blogi voisi olla mukava tapa säilöä talteen vastaisen varalle elämän kivoja juttuja. Toinen syy on se, että kaverit voivat seurata kuulumisiamme, sillä kaikki heistä eivät ole Facebookissa. Tässä on myös tullut kirjoiteltua sitten vähän muistakin aiheista, mutta lähinnä itseä koskevista. Siksipä onkin ollut jänskää huomata, että kavereitten lisäksi muutkin silloin tällöin löytävät blogini ja että olen saanut jokusen seuraajankin :).


Luen myös itse jonkin verran blogeja, lähinnä ystävien ja sitten olen löytänyt muutamia blogeja ihan sattumalta. Tässäpä sitten vastaus haasteeseen.

Life in the Arctic Circle with Lennu
- mukavia arkijuttuja napapiiriltä

Eilistä paistoa
- kivoja  kirjoituksia ja elämänmenoa

Sara&Aiko
- kasvattimme kuulumisia on aina mukava seurata

Christmas at Shelwoods
- hyvän ystäväni blogi, hurmaava kirjoitustyyli tempaisee kerta toisensa jälkeen mukaansa

Beas sheltir
- toisen kasvattimme touhuilua

Simbutti
- kolmannen kasvattimme elämänmenoa - tällä kertaa Sveitsissä2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Kiitos Pauska maininnasta & mukavasta kommentista :)
Sinä olet yksi päivän piristäjä. Ihania aitoja juttuja, joissa paljon tiedonpoikastakin.
En nyt iltamyöhään arvaa kuunnella tuota uudemman postauksen huilumusiikkipätkää, kaikki jo nukkuvat. Huomenna käyn kuulostelemassa teknohuilua :)

Pauska kirjoitti...

:-)
voi kiitos. Meillä koirat ulvoo ja laulaa mukana, kun soitan poikkihuilua tai pianoa. Nokkahuilu ei jostain syystä kirvoita samanlaista konserttia :). Teijänkin koira saattaa kyllä reagoida jollain tavalla, joten parempi vara kuin vahinko ja kuunnella se päiväsaikaan :)