maanantai 21. toukokuuta 2012

Huivikoru

Kävin Lahden suurhallin joulumarkkinoilla joulun alla ja näin siellä huivikoruja, jotka olivat esillä Korulinkin myyntipöydällä. En ollut ennen nähnyt koruja ja ihastuin niihin ja kirjoitin niissä blogissani. Huivikoru on koru, jonka voi laittaa huiviin ja vaikka kaulaan roikkumaan.  On myös olemassa erityisiä huivikoruhuiveja, jotka eivät ole neliskulmaisia joihin koru on helppo laittaa, koska huivi on yhtä ohut joka kohdasta. Korussa on osa, jonka läpi huivi pujotetaan.


 Jokunen aika sitten Korulinkin yrittäjä oli löytänyt blogin ja huomannut siellä huivikorut. Hän halusi antaa minulle haluamani huivikorun lahjaksi. Tämä oli melkoinen yllätys! Katselin koruja nettisivuilta ja päädyin kuvan huivikoruun, joka minusta oli erittäin kaunis. Kysyin myös mieheni mielipidettä ja hänenkin mielestään oheinen ruusukoru oli paras.


Kiitokset Korulinkille hienosta lahjasta!4 kommenttia:

Lennu kirjoitti...

On kyllä kaunis! Ihan on sinun oloisesi koru!
Meillä on täällä ihana auringonpaiste ja taitaa se kesä tulla meillekin:) Nimittäin aika haaleaa on ollut....

Pauska kirjoitti...

Minustakin tuo oli aivan vastustamattoman söpö, vähän se on painava käytössä, mutta kaunis. Lapsuudenkaverini laittoi just Feispuukkiin kuvia Rovaniemeltä ja niissä oli melkoisesti vettä. Kohta teillä alkaa yötön yö ja saa nauttia valosta oikein kunnolla :)

annu kirjoitti...

Onpa suloinen koru! Aivan ihana :)

Pauska kirjoitti...

:) niin minustakin