perjantai 2. marraskuuta 2012

Grouponiin hurahtanut

Suosittelen lämpimästi Grouponin tarjouksia, joita olen elokuusta lähtien  toistakymmentä.Tässäpä pieni esittely siitä, mitä olen tilannut.

- Lentopysäköinti tarjosi 35 eurolla pysäköinnin viikon ajaksi, säästö oli huomattava verrattuna lentoaseman parkkitaloihin. Bussi vei ja haki meidät kentälle ja kentältä ja koko homma oli todella näppärää. Saimme lähtiessämme lapun, jossa oli puhelinnumero, johon soitimme, kun olimme saaneet laukun hihnalta. On myös olemassa toinen firma, Lentoparkki, joten älä sotke näitä kahta :): Lentopysäköinnin parkkipaikka on osoitteessa Toinen Savu.

-ensimmäinen tilaukseni oli lahjakortti Flamingo Spa -kylpylään, sinne pääsi kaksi yhden hinnalla

 - miehelleni tilasin hierontalahjakortin Lahteen Vera Grünnille. Se on vielä käyttämättä.

- eläinten suolahoito J&H eläintarvike -yrityksen sivuilla oli kiva kokemus. Koirat tykkäsivät kovasti, sillä ne saivat tehdä temppuja ja saivat nameja palkaksi. Lisäksi varustauduin pussillisella siankorvasuikeroita ja ne maistuivat luonnollisesti myöskin.
- biljardia aiomme käydä pelaamassa Lahdessa pari kertaa CityPoolissa. Biljdardia ei ole juurikaan tullut pelattua sitten Ylivieskan aikojen. Lahdessa kävimme kerran, mutta tupakansavun takia se sitten jäi.

- Holidaycarsin tarjous säästi huimasti, sillä vuokrasimme Kroatiassa auton todella edullisesti.

- mieheni ilahtui suuresti Gilleten partateristä, joissa oli 55 %:n säästö. Ne tulivat postissa vielä samalla viikolla, mikä oli erittäin positiivista.


- sykemittarikellon kalorilaskimella tilasin myös, sillä aina ei jaksa pitää puhelinta mukana, koska se painaa taskussa. Sitä odottelen samoin kuin jo syyskuun alussa tilaamiani pashmina-huiveja.

- alusvaatteita olen tilannut useammankin kerran

- tilasin lahjaksi pari canvas-taulua omasta kuvasta, jotka lahjoitin valiokasvatilleni ja sen sisarelle, joka on menestynyt hurjan hyvin, kunnes se sai pysyvän lääkityksen ja kisaura tyssäsi sitten siihen.
 En yhtään epäile, etteikö koirasta olisi tullut valiota, joten se sai myös valiomuistamisen :).


- kenkiensäilytyslokerikko on kätevä, etenkin kesäasunnollamme, jossa on pienet tilat. Lokerikkoon mahtuu 12 paria kenkiä ja sen saa kätevästi kannettua mukana sekä työnnettyä sängyn alle

Juuri äsken tilasin matkalaukun organisoijat, koska tavarat menevät herkästi sekaisin, varsinkin jos mukana on vain yksi matkalaukku.

Grouponin voi tilata älypuhelimeensa tai tilata tuotteet  Grouponin nettisivustolta tai kuten minä - viesti ja tarjoukset sähköpostiin ja tilaaminen käy kätevästi Facebook-tilin kautta. Tuotteet maksan luottokortilla. Televisiossa tuli taannoin Grouponista ohjelma. Sen perusteella Groupon saa puolet ostoksen hinnasta ja yrittäjä toisen puolen. Jäi se tunne, että monet yrittäjät tekevät diilinsä aivan ilmaiseksi, mutta toisaalta he saavat näin asiakkaat kiinnostumaan yrityksestään sekä palveluistaan ja mahdollisesti myös uusia asiakkaita.
 
Olen tänä lyhyenä aikana saanut Grouponilta kaksi viiden euron etukuponkia sekä kuuden euron etusaldon, kun joku tuttavani on liittynyt jäseneksi tai ostanut suosittelemani tarjouksen.4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

:)))

Ulla kirjoitti...

http://jouluni.blogspot.fi/

Haasteeseen vastattu. Oli muuten yllättävän hankalaa :D

Pauska kirjoitti...

:)

Pauska kirjoitti...

:) kiitos, kävinkin jo lukemassa :)