lauantai 9. helmikuuta 2013

Sunrise Avenue Big Band Theory Tour Sibeliustalo 6.2.2013

Viiteen maahan suuntautuva kiertue alkoi Lahden Sibeliustalosta viime keskiviikkona.
 Lyhyesti ja ytimekkäästi: Kiva keikka, yleisöä olisi saanut olla enemmän. Kappaleet oli sovitettu pop-tyyliin ja mukana oli kolme puhallinsoittajaa sekä lyömäsoittaja. Fairytale gone bad -kappaleesta oli tehty espanjankielinen versio, joka oli aika hieno. Kuulimme kaikki hitit ja lopussa meno oli vallan erinomaista. Soittajat olivat hyvin taitavia, kitarasoolot olivat mainioita, puhallinsektio revitteli välillä oikein kunnolla ja kappaleet kuulostivat hienoilta. Suosittelen :).
Ennen konserttia esiintyi Superstar, jossa soittaa kaksi erittäin hyvän ystäväni entistä oppilasta. Kälviäläinen Otto Iivari oli taannoin telkkarissakin ja veikkaukseni on, että hänestä kuulemme vielä :).


Kuva otettu aiemmalta keikalta


Itseäni haittasi hieman se, että juuri lähtiessämme huomasin Miilan olevan kipeä ja ensi epäilys oli kohtutulehdus. Epäilys vahvistui, kun kavereilla oli samantyylisiä kokemuksia. Ajankohta oli aika epätavallinen, sillä juoksu oli loppunut vasta muutama viikko sitten. Koira kuitenkin sekä tärisi että läähätti ja oli silminnähden kipeä. Vuoto ei ollut tyypillistä kohtutulehdusvuotoa. Onneksi ystäväeläinlääkäri tutki koiran kymmenen jälkeen ja sain sille antibiootit.

Ei kommentteja: