torstai 21. maaliskuuta 2013

Etelä-Suomen Sanomat -lehdessä

Kissa nostaa nyt häntäänsä ja esittelee pätkän koulumme penkkareista Etelä-Suomen Sanomissa olleen jutun. Toimittajat istuivat opettajien jatkona ja kuuntelivat ja katselivat abigaalaa, jossa opettajista tietenkin tehdään omat laulut. Tällä kerralla opettajat oli laitettu parivaljakoihin, mutta minulle oli omistettu laulu ihan kokonaan Karhun elämää -laulun sävelellä, sillä muodostan kuulemma blogini kanssa parivaljakon.
Päädyin ihan lehteenkin:

Itse päivästä olen kirjoittanut oman jutun http://pauskanelamaa.blogspot.fi/2013/02/nokkissuffle-valloitti-potkiaiset.html

4 kommenttia:

Tuija www.muotisalonki.com kirjoitti...

Hyvä, Pauska, ansaittu huomio sulle lehdessä! Kiitos lämmin eilen saadusta yllätyslahjastasi. Vihreät ruusut ovatt todella kauniit. Tein niistä kauniin pöytäasetelman, pääsiäisväreihin natsaten mahtavasti. Toivottavasti tulee vielä valokuva blogiini, kun/jos katan pääsiäisvieraille kunnollisen kahvipöydän, niin otaan kuvan, kun ruusuasetelma on ruokapöytäni kruununa nyt.

Pauska kirjoitti...

Kiitos vain itsellesi, oli mukava nähä :). Oih miten arvokkaalle paikalle ruusut pääsivät, niistähän pääsee helposti eroon laittamalla sytykkeeksi takkaan, palavat hyvin :)

Mapsi kirjoitti...

Kiitos pauska ihanasta muistamisesta, olin aivan häkeltynyt!
Olit ihanan pirteä ja raikas persoona ja oli tosi kiva tutustua sinuun!

Pauska kirjoitti...

Kiitos vain itsellesi, oli mukava tavata ja mietinkin sitä Mapsin etymologiaa jo aiemmin, kiva että sekin nyt selvisi - ja ruususta pääsee eroon näppärästi, se palaa todella hyvin :)