torstai 20. kesäkuuta 2013

Elixiriä elämään - flunssat loitolle

Olen jo parin vuoden ajan ottanut aamuisin lusikallisen Arctic Nutritionin Elixir-marjajuomaa, jonka suomalainen yliopistoväki on kehittänyt.Valmistusprosessissa hyödynnetään marjojen koko rakenne eikä marjoja lämpökäsitellä. Näin ollen marjojen ja yrttien elinvoima saadaan säilytettyä.

Elixir sisältää mm. tyrniä, mustikkaa, karpaloa, variksenmarjaa, puolukkaa, ruusujuurta, nokkosta, väinönputkea sekä ksylitolia. Sen maku on voimakkaan marjainen. Elixir on suomalaista superfoodia ja se tarjoaa vahvan antioksidanttisuojan. Harva meistä syö riittävästi marjoja ja kasviksia, joten Elixir on oiva lisä päivittäiseen ruokavalioon. Voin suositella sitä lämpimästi, sillä minulla ei ole ollut flunssaa sen jälkeen, kun aloin sitä syödä säännöllisesti.


Arctic Nutritionilla on muitakin tuotteita, joista syön omegaa ja joskus olen kokeillut spirulinaa. Nonia otan sitten, kun se saadaan tablettimuotoon, sen maku on kuulemma todella ärmäkkä.

Naapurustossani asuu tuotteiden jälleenmyyjä ja liityin heti kanta-asiakkaaksi, jolloin saan etuja. En nyt muista pullon hintaa ihan tarkasti, mutta se on viidenkympin hujakoilla. Yksi pullo kestää minulla useamman kuukauden.

Ei kommentteja: