lauantai 29. kesäkuuta 2013

Tule rokkitähdeksi Suomussalmelle 20.7.

Suomussalmi Rock järjestetään jälleen 19.-20.7. Tapahtuma alkoi vuosi Maitolaituribluussilla perjantaina Hiljaisen kansan luona ja siitä siirryttiin Kirkonkylälle Wanhaan Kalevaan, jossa oli menoa ja meininkiä. Tapahtuman nettisivuilla on lisätietoa tämän vuoden ohjelmasta, sivua päivitetään jatkuvasti.

Päätapahtuma pidetään tänä vuonna Kauppakadulla klo 14-17. Järjestelyissä ovat mukana ravintolat Kultainen Kukko, Wanha Mestari, Vaakuna Pub sekä Suomussalmen Seurahuone. Jokaiselle soittajalle on luvassa ruokaa ja juomaa.

Nokkahuiluja soittavaan bändiimme Nokkikseen on jo ilmoittautunut muutama soittaja ja lisää toivotaan.  Viime vuonna meitä oli kuusi, toivottavasti saamme tänä vuonna isomman joukon lavalle musisoimaan :). Soitettavat kappaleet ovat mieheni Akin Nokkismusa 1 -materiaalista. Soittajan ei välttämättä tarvitse osata soittaa jokaista kappaletta. Taustat ovat tässä linkissä. Nuotit saa pyytämällä ne aki@aj-music.fi

Teetätämme jokaiselle soittajalle t-paidan, joten ilmoitathan paitakokosi 10.7. mennessä. Pidämme kenraaliharjoituksen asunnollamme kello 13.30 alkaen.

Minulla oli viime vuonna huisin hauskaa ja keikka oli yksi kesän kohokohtia, tervetuloa mukaan ikään tai soittotaitoon katsomatta!


Nokkis soittaa Nokkissufflen, kuvaaja Jyrki Schroderus :)
Linkki viimevuotiseen tapahtumaan

4 kommenttia:

Lady of the Mess kirjoitti...

Vaikuttaa hauskalta puuhalta;)

Pauska kirjoitti...

Sitä se kyllä on, kukapa ei haluaisi olla kerran elämässään rocktähti :)? Nyt siihen on mahdollisuus soittimella, jota kaikki ovat peruskoulussa soittaneet, kynnys on todella matala :).

Dahlia kirjoitti...

Vitist, tuohan näyttää tosi hauskalta! Toivottavasti saatte paljon porukkaa soittamaa! :)

Pauska kirjoitti...

Oltiin viime vuonna isoin kokoonpano ja tälle vuodelle on jo saman verran porukkaa tulossa, ehkä enemmänkin. Kunhan sana ensin leviää, niin sitten pitää yrittää mainostaa tapahtumaa toden teolla. Mielessä siintelee jo armeijan kuviomarssikuviot nokkahuiluilla soitettuna, se se vasta hauskaa olisikin :). Velipoikaa voisi pyytää valmentajaksi :)