sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Kauhunhetki

Virittelinpä tuossa telkkaria valmiiksi vuoden kohokohtaani - pesisfinaalia - varten. Telkkariin tuli teksti " kanava on salattu". Mieheni oli 70 kilsan pyörälenkillä, joten  ensiavuksi kiskoin HD-piuhan ja töpselit irti. Laitoin piuhan takaisin ja huomasin, että enää eivät normaalikanavatkaan eivät näkyneet. Paniikki alkoi nousta ja niinpä soitin miehelleni. Onneksi hän tajusi, että olin laittanut videotykin HD-piuhan kiinni digiboksiin. Sain siis kanavat näkyviin, mutta Nelonen Pro, jonka olen hankkinut lähinnä pesäpalloa varten oli yhä mykkä. Raivostuminen ja turhautuminen olivat sanoinkuvaamattomia ja verenpaine nousi pilviin.

Seuraavaksi kännykkä esiin ja soittamaan Dnalle. Pienen odotuksen jälkeen Pekka vastasikin puhelimeen ja sanoi, että tilaamani urheilukanavapaketti oli lopetettu kuun vaihteessa ja siitä oli lähetetty kirje, joka oli siis jäänyt avaamatta. Kysyin heti, että voinko ostaa heti sen paketin, johon pesiskanava sisältyy ja onneksi se onnistui. Tämä Pekka pelasti tietämättään päiväni, sillä olen odottanut viikonlopun pelejä viikon verran. Outoa oli se, että edellissunnuntain 1.9. ottelu näkyi ihan normaalisti. Kesti reilun vartin, niin kanava alkoi näkyä ja rouva rauhottui :D. Seuraavaksi tilttasi kaukosäädin, se ei reagoinut mihinkään eikä kanavia pystynyt vaihtamaan. Mieheni tuli kotiin ja räpläsi kakea hetken ja se alkoi toimia. Hän ei itsekään osannut sanoa, mitä teki, keskellä olevien näppäinten painelu kuulemma saa HDThunderin toimimaan. Liekö kenelläkään muulla samaa vikaa?


Hyvä Jymy, hyvä Kainuu!  Kuvassa toinen suosikkipelaajistani Roope Korhonen, joka juuri toi juoksun ja vei Jymyn 0-2 johtoon!2 kommenttia:

2o2n kirjoitti...

No huh huh! Onneksi nykyisin pystyy tekemään niin monta asiaa nopeasti puhelimitse tai netin avulla.

Pauska kirjoitti...

Sanopa muuta, moni varmaan tätä juttua mielessään nauraa, mutta mulle tämä on elämää suurempi ja tärkeämpi asia :). Ei ole ollenkaan sama tilata peli pesistv:stä ja katsoa se tietokoneen näytöltä, kuvaa ei edes kärsi suurentaa, koska menee pikselimössöksi. Se olisi ollut se viimeinen vaihtoehto. Onneksi näin pelin, sillä Jymy oli jäätävän hyvä ja tänään menee sarja poikki ja Nälkämaan laulu kajahtaa :)