sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Buzz

Buzz on yksi peli-iltojemme vakiopeleistä. Meilläkin on kahdet Buzzerit, toiset playstation kakkoseen ja toiset langattomat kolmoseen. Kolmonen toimii meillä myös blu ray -soittimena kotiteatterissamme. On suuri harmi, että pelit eivät toimi molemmissa soittimissa. Kakkosen pelit ovat minusta melkein kivemmat ja niitä meillä on useampia, tosin nyt niitä emme ole pelanneet, koska ei jaksa vaihtaa soitinta ja langalliset pelivälinet eli buzzerit ovat aina hankalammat.

Kerrallaan peliin voi osallistua kahdeksan pelaajaa ja setissään on neljä buzzeria. Pleikkakolmosen pelejä ei ole markkinoilla kuin yksi ja se taitaa olla Suuri musavisa. Kälyltäni olemme saaneet lainaksi toisen, Suomen neropatin.

Pelissä Buzz esittää kysymyksiä, joihin vastataan tietyssä ajassa. Kierroksia on erityyppisiä: toisissa nopeus palkitaan, toisissa oikea vastaus. Panostuksessa voi itse päättää, millä summalla osallistuu. Jos vastaa oikein saa panostamansa pistemäärän, jos väärin niin vastaava summa häviää kerätyistä pisteistä. Joskus oikein vastannut saa pudottaa pelikavereita heittämällä kakulla päin naamaa - joskus käy niin, että sitä heittääkin itseään :).  Peli sopii myös lapsille. Kukin pelaaja voi valita itselleen hahmon joko ihmisen tai sitten satuhahmon, sille nimen, vaatteet sekä vastausäänen, joka kuuluu, kun pelaaja vastaa.
Yleensä se, jolla on vähiten pisteitä, saa valita aihepiirinTässä on heitetty kakkua urakalla!Vasemmalla itse Buzz


Hyvää isänpäivää kaikille isille!

Ei kommentteja: