lauantai 23. marraskuuta 2013

Lisää kotitaidetta

Mieheni sekä kaksi kälyäni ovat todella taitavia piirtämään ja maalaamaan. Minulle ei sitä taitoa ole suotu pätkääkään ja Pictionaryssä pärjään enemmän kekseliäisyyteni kuin taiteellisten avujeni ansiosta. Joskus ihan ärsyttää, kun en osaa kuvata edes yksinkertaista asiaa kuten kalkkunaa tai helikopteria. Toinen mieheni erikoistumisaineista oli kuvis ja hän on hyvä esim. lyijykynätoissä. Joku teistä saattaa tunnistaakin Betty Blue -elokuvanjulisteen, joka on ollut tämän työn mallina.

Tässä vielä lähikuva päästäMieheni tilasi siskoltaan metri kertaa metrin -suuruisen kuvan lempibasististaan Jaco Pastoriuksesta. Tämäon tehty pienestä valokuvasta ja kehystetty Lahdessa. Se laitettiin kotistudiomme seinälle, kun muutimme taloomme kohta kymmenen vuotta sitten.
10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä on aidon ja UPEAN näköinen kuva kertakaikkiaan! Miehesi suvun puolelta tulee tuo taiteellisuus ja lahja osata piirtää. Jotkut tosiaan osaavat. TMiehesi sisko voisi järjestää taidenäyttelyn. Täytyisi toki ensin olla riittävästi töitä joita asettaa näytille ihmisten katsottaviksi.ja ihasteltaviksi. Hyvä, että ko. basisti on päässyt on löytänyt sopivan paikan teidän kotistudion seinältä. Siellä se saa todistaa eräänkin biisin syntyhistoriaa ja sen esittämistä toimien ke ties innoittajana ja muusana. ;) :D. <3 Terkuin Seija B.

Dahlia kirjoitti...

Upeita taideteoksia kumpikin! Todellisia lahjakkuuksia tuollaset piirtöjät :)

Anonyymi kirjoitti...

No kyllä sinäkin olet lapsena voittanut taidekilpailuja.Suvussamme on monta taidemaalaria ;).terveisin siskosi...Tyttärelleni on noita lahjoja suotu ainakin hiukan.

Pauska kirjoitti...

Hei Seija! Oletkin nähnyt heidän töitään ja jos oikein muistan, niin kyllä niitä on esilläkin ollut. Anoppi on kuulemma hyvä piirtämään ja lapsiaan opettanut :).

Pauska kirjoitti...

Sanopa muuta :)

Pauska kirjoitti...

En kyllä ole mitään kisaa voittanut, kirjoituspuolella oli enemmän menestystä ja hiihdossa, muistat väärin. Johonkin kisaan lähetettiin joku vesivärijuttu, mutta ei se mitään voittanut. Taisi olla ihan alaluokilla. Minulle on tullut enempi musiikki- ja kielillisiä geenejä. Hyvä, että Lotta on taidegeenejä saanut :).

Ute Lias kirjoitti...

Oi, mitä teoksia! Mutta Pauska - ei helikopteri ole yksinkertainen asia :D

Pauska kirjoitti...

Joo ei - ainakaan meikeläiselle kalkkunasta tai ahmasta puhumattakaan :D

Johanna kirjoitti...

Aivan mykistävä tuo ylimmäinen taulu. Minullakin on nyt hakusalla joku kohtuullisen kokoinen taulu eteisaulaan uuden lipaston päälle. Aina kun kohdalle osuu niin käyn kyllä katsomassa taidenäyttelyt. Hirmuisen harvoin vaan löytyy semmoista kuvaa jonka ottaisi kotiin. Jokunen on jäänyt mieleen ja nyt jälkeenpäin sitten harmittaa kun ei tullut ostaneeksi.

Pauska kirjoitti...

Kiitos Johanna, tarjouksia kuulemma otetaan vastaan, uniikkikappale aanelosenkokoinen. :)
Teetätin yhellä kiertävällä puolalaisella piirrustuksen meijän Noorasta ja se oli ihan kamala, mieheni Viivistä piirtämä on mökillämme ja se on aivan Viipun kopio.