lauantai 8. maaliskuuta 2014

Hampurilaispettymys

Mieheni toi pyynnöstäni kylillä käydessään Hesburgerin kerrosaterian Lahden Loviisankadun Hesestä. Olin kyllä hyvin pettynyt, kun avasin kääreen. Normaalisti hampurilaisessa on edes jonkin verran salaattia, hyvin harvoin niin paljon, kuin mitä ravintolassa oleva kuva antaa ymmärtää. Tämä on jo kaiken huippu! Alimmassa kerroksessa ei ollut yhtään mitään ja ylemmässä kerroksessa kolme (!) olematonta vihreää palasta. Ei paljon rapsakka salaatti hampaissa narskunut!

Eipä sitä koskaan tule avanneeksi ja tarkistaneeksi tuotetta paikan päällä, koska haluaa sen mahdollisimman lämpimänä kotiin tuoda.
4 kommenttia:

Dahlia kirjoitti...

Kai te soititte sinne Heseen että tilanne on tämä? :)

Pauska kirjoitti...

Laitan tän blogin linkin niille sitten, kun muutama sata ihmistä on nähnyt tämän. Kokeilen somen voimaa tällä kerralla sillä "hyvä kello kauas kuuluu, paha vielä kauemmaksi" ;). Tämä on jo toinen kerta, kun juuri tuossa paikassa on valittamisen aihetta.

Dahlia kirjoitti...

Höh. Kurjaa, että on tuommoinen paikka, jossa saa huonoa laatua. Itse olen joskus samassa tilanteessa meidän lähellä olevaan vastaavaan paikkaan soittanut. Yleensä olen saanut asialliset pahoittelut ja korvauksen seuraavalla kerralla.

Pauska kirjoitti...

Joo, normivoimissani olisin varmaan soittanutkin, nyt lähinnä vain huvitti, että miten poikkeavannäköinen tämä oli verrattuna Hesen seinällä oleviin kuviin. :)