lauantai 22. maaliskuuta 2014

Olli Hermannin twiitti :)

Suursuosikkini Olli Hermanni on mukana Tähdet tähdet -kisassa ja hän arpoo viikoittain kaksi vapaalippua heille, jotka ovat twitterissä lähettäneet kuvan. Olen ihan aloittelija twitterissä, sairaalatoverini Raita neuvoi minulle muutaman niksin. Yleensä yritän lirkuttaa viestejä urheiluohjelmiin. Laitoin viime viikolla kisan kuvan ja tänään luin twitteristä, kuinka Olli toivotti tervetulleeksi illan keikalle Gloriaan. Olen ostanut meille liput ja varannut hotellinkin (ihka ensimmäistä kertaa tällainen pieni loma pääkaupungissa) ajat sitten.  Tervetulotoivotuksesta innostuneena vastasin, että olen tulossa hakemaan voimia, koska mahdollinen syöpäkasvain leikataan kuukauden sisällä ja loppuun ROCK :). 

En ikimaailmassa olisi uskonut, että vajaan tunnin sisällä Olli vastasi minulle
 

@OlliHerman: @PauliinaJrvel @RecklessLoveCom toivottavasti niitä voimia keikaltamme löytyy. tervetuloa😊 - ja taistelumieltä!! koskaan ei anneta periksi
En valehtele, kun kerron, että kyyneleet tulivat silmiini. En ihan vielä kuitenkaan ole valmis laulun sanoin, I'm so happy I coud die.

Taistelumieliala nousee ja ihan varmasti saa sekä voimia että energiaa! Joulukuinen keikka. Nosturissa oli ihan huikea ja odotan yhtä paljon tältäkin keikalta, KIITOS OLLI <3. Päivällä kävin ostamassa Apilanlehden celebration -sarjaa, sitten polkupyöräkaupassa ja piipahdin Marimekon liikkeessä todetakseni, että ei ollut minun juttu. Sitten olisimme piipahtaneet kälyn luona yllärikäynnillä, mutta se ei tällä kertaa onnistunut. Fazer Musiikki ja viereinen Euron kauppa olivat seuraavina kohteina. Toinen käly soitti ja teimme lounastreffit Weeruskaan, jossa söimme huippuhyvää lohikeittoa. Mieheni synttäreiden kunniaksi kälyni tarjosi ruoat. Ihastelimme heidän uutta autoaan ja kuulimme reissukuulumiset.

Nyt loikoilen hotellihuoneessa katsoen miesten ampumahiihtoa, Kaisan kisan katsoin pädillä päivällä, joten on kyllä ihan luksusolo :). Kohta lähdemme katsomaan entisen oppilaani Janen esiintymistä Helsingin kaupunginteatterissa Hitchcockin juttuihin perustuvassa 39 askelta näytelmässä. Olin ostanut liput 2.5. näytökseen, mutta se saa nyt jäädä. Kaksi lippua sinne siis tarjolla, jos jotakuta kiinnostaa. Onnistuin saamaan eilen tokavikalle riville liput ja kiva on nähdä Risto Kaskilahti, Perttti Koivula ja Lahdesta tuttu Iikka Forsskin näyttämöllä. Mietin tätä näytelmää Lontoossa katsottavaksi, mutta päädyin musikaaleihin, englanti ei ole minulla enää niin vahva kuin ruotsi. Viihdepläjäyksen jälkeen sitten rokkaamaan Ollin kanssa, joten oikein kiva ilta meillä luvassa.

Huomenna tapaamme kolmannen kälyni (minulla on heitä yhteensä viisi) ja loppupäivän ohjelma onkin sitten vielä auki. Kiitos Tuulille koirien hoidosta <3.


Tässä se twiittikuva :)
  Mukavaa lauantaita ja kiitokset kaikille ystävilleni sekä blogini lukijoille tsempityksistä. Ette arvaakaan, miten paljon ne minulle merkitsevät <3.

4 kommenttia:

Ute Lias kirjoitti...

Aivan mahtavaa, että Olli vastasi! Oikein upeaa konserttia, nauti!

Lady of The Mess kirjoitti...

Ihana Olli - ja mahtavaa konserttia teille♥

Pauska kirjoitti...

Sanopa muuta, enpä ois uskono millään. Oli hieno konsertti, fasessa on videonpätkä ja epävireistä lauluani. Mene tiiä, päädynkö ihan telkkariin ja Tähdet tähdet -ohjelmaan :)

Pauska kirjoitti...

Olli on ihq! Kuule hiki päässä rokkasin ja ihan antaumuksella viimeiseen kappaleeseen saakka, oli hyvä setti tällä kertaa :). Sai voimia ja energiaa muutamaksi viikoksi :)