sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Minigolfia Golf Fantasiassa Mallorca osa 2

Golf Fantasian bongasin Tripadvisorista ja koska sitä oli siellä kehuttu, niin kävimme pelaamassa yhden 18 reiän kierroksen. Tarjolla olisi ollut kolme kierrostakin eli kolme erilaista rataa. Reiät olivat suomalaisia lyhyempiä ja niissä oli käytetty kiviä apuna ja muutenkin tyyli oli vähän erilainen kotimaisiin verrattuna.

Paikka oli kaunis, siellä virtasi vettä, oli vesiputouksia ja erilaisia kasveja. Menimme paikalle heti aamusta kymmenen jälkeen, jolloin pelaajia ei vielä ollut kovin paljoa eikä tarvinnut odotella omaa vuoroaan. Reitit oli merkitty erittäin selvästi, ekana mentiin violetilla merkitty rata, jonka par oli yleensä kolme, joskus neljä. Verka oli paksua ja kesti hyvin kävelemisen. Reunat oli laitettu luonnonkivillä eikä laudoilla tai rimoilla kuten Suomessa.

Puisto menee kiinni marraskuun alussa ja on lokakuussa auki klo 8-20. Pimeys tulee jo seitsemän jälkeen, joten silloin ei enää näe pelata. Kierros taisi maksaa n. yhdeksän euroa ja jos olisi golfannut useamman kierroksen, niin hinta olisi halventunut kierrosta kohti.

Työntekijät hoitivat puistoa ja keräsivät lehtiä vedestä haaveilla. Erittäin tasapäisen ja tiukan kisan voitin minä viimeisellä reiällä yhdellä lyönnilla :) Birdiejä tuli useampikin, koska parit olivat aika löysästi laitettu, eagleen ei meistä kumpikaan venynyt.

                                           Vesiputouksia oli useitakinYksi reikä oli ekalla reitillä tehty tippukiviluolaksi

Navigaattorimme ei tunnistanut paikan osoitetta, joten laitoin kohteeksi Palmanovan ja kun pääsimme rantaan, niin löysimmekin  Abracadabra Pizzan, jonka takana puisto on. Mitään varsinaista parkkipaikkaa ei ollut, auton sai tien varteen vähän matkan päähän.


Paikalla oli myös kioski ja vessa ja sieltä sai ostaa virvokkeita ja muistaakseni pientä syötävääkin. Suositeltava kohde, jos pidät minigolfista.

2 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Kivan näköinen minigolfrata. Olen niin huono ja samalla kilpailuhenkinen, että minigolffailu käy mulle raskaaksi :P

Pauska kirjoitti...

Tiukassa taistossa mekin mentiin. Hävisin ekan reiän kolmella lyönnillä, joten siinä olikin sitten melkoinen kiriminen :).